Хотела уточнить - мне в течении 6 недель от пропажи не предпринимать никаких действий? А по истечению их - только тогда писать жалобу? Что значит - подать посылку в розыск? Это какое то письменное заявления на чей адрес?
В мене зараз точно така ж ситуація (навіть гірша - бо в мене не під підпис посилка прийшла, тому не можу довести, що вона складом отримана).
Періодично дзвоню - відповідь стандартна - по суботах в нас пересканування посилок - може Ваша знайдеться. Поки що не знайшли. Зі свого боку я перевірила, що не мінявся трек-номер посилки - принаймні тепер не будуть мені містівці розказувати, що вона з іншим номером просканована.
Так що, Вам би радила раз в тиждень дзвонити (в понеділок-вівторок) - і питати статус. Бо вони хоч і обіцяють написати на пошту, як тільки щось знайдуть - але чомусь часто забувають
Може, в Вас таки з іншим треком просканували (який тип доставки УПС був? - може в трекалці видно, що інший номер присвоїли?)
Подати посилку в розшук - це так в них та процедура називається. Не знаю, в чому суть - можливо просто додають посилку в список загублених і т.п. Це вже не Ви робите - Ви повідомили, що посилки нема - а вони вже в себе то якось оформляють.
Форумчани заспокоюють - що напевне таки знайдуть - питання тільки, коли знайдуть - бо можуть і через 2-3 місяці.