Та тут не тільки моя впевненість. Це вже перевірений факт не одним дописувачем на форумі. Так, придумати щось новеньке вони можуть - але отак прямо проти букви кодексу зазвичай не йдутьВашу б впевненість та й митнику б у вуха...
Та тут не тільки моя впевненість. Це вже перевірений факт не одним дописувачем на форумі. Так, придумати щось новеньке вони можуть - але отак прямо проти букви кодексу зазвичай не йдутьВашу б впевненість та й митнику б у вуха...
bobroborobob, а що конкретно Вас дивує?
що через 6 днів після вильоту посилки ще нема в Україні?
чи
що Росан сказав, що цей контейнер ще не поступав на територію України?
Просто по-перше, цілком допустимо, що його справді ще нема на таможні - висока ймовірність, що прийде завтра.
А по-друге, навіть якщо він ВЖЕ на таможні, але ще не внесений в базу, то від Росану Ви все одно отримали б точно таку відповідь - вони дивляться в ту саму трекалку, що і всі ми.
А месяц и год не уточняли?мист америка по скайпу сказали: 2000 поступит в Понедельник.
Надо где-то написать БОЛЬШИМИ БУКВАМИ, что в этих вопросах ответы на горячей линии Росана не значат НИЧЕГО.гм...мне сегодня сказали, что ожидается со дня на день на горячей линии росана. я уже тоже про море подумала. но ведь инвойс оплачен, как авиа!
Да,часто по 2 отправляют.
- босмикс это их агентыЯ так розумію представництво у штаті MA, Массачусет - це BOSMIX?
Ну да, кое что. За то я теперь знаю, что посылки в Рашу идут Почтой России. Спасибо. И самолётные и параходные?Arch, плохо искали в данной теме
Кое-что есть - http://shophelp.ru/forum/showthread.php?p=3990048#post3990048
Да я всего лишь спросил влияет ли доставка через Украину на таможню (то бишь растаможку)?А поста я Вашего не видела - но наверное Вы слишком много внимания уделили вопросам таможни.
Татьяна 1973, а від якої дати Ви відраховуєте, що пішов 3-й тиждень? Ви врахуйте, що навіть, якщо Вам вже виставили інвойс на морську посилку - то це не значить, що вона в той день виплила. Швидше всього, виплила вона через 3-4 дні, а буває, що і через тиждень. Ну і далі тиждень-півтора ще може не трекатися.
Добрый день
Посылка CV04......6US набита в ситему как отправлена 22.03.2013 в контейнере 1812, по документах склада номер CV04.......46US отсканирова при погрузке в контейнер 1812, посылка должна быть на Украине, и если украинская сторона не подтверждает получения то ответственность за ету посылку будут нести только они. Пожалоста подождите ещо неделю, ели ничево не происходит пишыте жалобу на утерю посылки на email Valentina ([email protected])
Зі смартфона, на якому стоїть Скайп - власне через Скайп Ви можете дзвонити безплатно.Бесплатный номер телефона. Я правильно поняла, я из Украины могу с мобильного позвонить в Америку бесплатно?
Напишіть питання на Міст (чи передзвоніть) - вони Вам запропонують якісь варіанти. Так буде інформація з перших рук. А то щоб потім не виникла ситуація, що Ви не вказали номеру будинку - а вони це сприйняли, як неповні дані про отримувача.можно ли получать посылку на адрес почтового отделения
Аналогичная ситуация.звоните в мист в бухгалтерию
Ziaja добавил 04.09.2013 в 00:29
у кого-то отправки сегодня были?
а то у меня и в пятницу не отправили и сегодня тоже нет. Что за ерунда такая. Даже перед НГ у меня такого не было