Юристка, скажите вам удалось найти информаицю на этот магазинчик http://www.axlscloset.com ? все перешарила.... вообще на форуме ничего не могу найти. ПОкупать боюсь))) потому что с этим приватом потом как вегда полгода булешь мучиться
Номера заказу не запам'ятали? Сумнівно, ну але раптом
Якщо будете дзвонити, то можна довести по імені на картці, якою платили, якщо то іменна картка - хай перевірять, до чого стосувалася трансакція з тої картки.
Навіть якщо неіменна, а віртуалка - то все одно вона мала б мати якісь унікальні реквізити, по яких можна звірити трансакцію.
Это понятно, но я еще специально спросила - через кассу не сможет, а через банкомат - сможет любой, у кого есть карта и пин-кодНа счет этого не уверенна.Валютные карты может пополнять только владелец.
Шановні клієнти,
ми змушені повідомити вас, що не маємо можливості зберігати безкоштовно ваш товар у нас складі протягом довгого часу. Вартість складування в передмісті Нью Йорка - одна з найдорожчих у світі. Отже, цим листом ми повідомляємо вас, що зможемо зберігати ваш товар безкоштовно на протязі 10 календарних днів. Починаючи з одинадцятого дня, ми нараховуватимемо вартість збереження - $1.25 за пакунок отриманий з американського магазину вагою до 20 кг. На вантажі більшої ваги, буде нараховуватись окрема вартість зберження $0.25 за кг і за кожний день, починаючи з одинадцятого дня. День отримання нами вашої заяви на відправку не враховуватиметься, але якщо ми не отримали від вас оплати на протязі 3 (трьох днів) після виставлення вам рахунку на авіа посилки і на протязі 7 (семи) днів на посилки відправлені кораблем, то кошт за збереження знову відновлюється за такою ж ціною. Адже, тоді нам приходиться зберігати товар в дорозі до вас, і кошт за збереження вашого товару нам виставляють наші партнери в країнах призначення.
З повагою,
Наталя
Meest-America, Inc
Шановні клієнти,
ми маємо можливість зберігати ваші товари у нас на складі безкоштовно до трьох тижнів. По закінченню періоду трьох тижнів, ми змушені виставити вам рахунок, якщо ви продовжуєте зберігати у нас товар. Вартість збереження - $0.25кг і за день. Отже, якщо ви зберігаєте у нас товар вагою 10 кг 4 (чотири) тижні, то вам буде нараховано наступну суму за збереження -10кг х $0.25 х 7 днів (3 тижні безкоштовно) =$17.50 в додаток до вартості перевезення
Девочки и мальчики подскажите, по брандаголикам на 6пм ровно через 45 дней присылают код?
Мне 11.07 пришло письмо что я их заработала и вот как вроди 45 дней прошло, а ничего не присылают, а такой хороший заказик поступил, вот бы мне код сегодня не помешал
говорят, не принимаютподскажите, пожалуйста
Я только вчера получила. Девочки, кто уже обналичивал, подскажите, пожалуйста, дальнейшие действия, кто-то в закрытой теме рассказывал, но уже не найти
там же сегодня -20 код действует, больше никакой не сработает
В мене таке з ОТП було. Поклала гроші в 10 ранку. Спочатку казали не справляються - буде за 2 години, потім знов ще за 2 години, потім типу в відділенні світла не було, потім сказали, що був збій в системі - зарахують до кінця робочого дня Не зарахували.Первый раз сегодня такое, положила деньги на карту в 15.30, а они до сих пор не поступают. Звонила в банк ОТР на горячую линию, говорят что много пополнений и система не справляется. Как такое может быть? Что этой системе не справляться, там же не косяками кефаль пошла)))
много заказовчто вы ждете от черной пятницы?
Не заказа не было, просто не смога войти в акаунт и усе. Уже позвонила)у Вас заказ видимо сильно большой? Если не рискуете сами позвонить, попросите кого-то. Здесь рекомендовали девочку Олечку) Она звонила за 7 дол (вроде бы) решала проблемы marishik). Спросите у нее контакты.
Так не рассказывайте остальным, что делать им
Вот я знаю одну, но у нее ам. карта и родители там живут, и они в режиме онлайн сидят и заказывают, те сайты, которые нельзя заказать от сюда, то есть она диктует, а папа там заказывает.Vsesvit добавил 24.09.2012 в 23:05
У меня другая проблема. Посредники, работающие с официальным сайтом Томми бывают? или у дяди Хилфигера совсем все плохо?...
Офф. На днях прошла амер.неделя моды и в новостях по Евроньюс марку Томми Хилфигер назвали Ральф Лорен для бедных
девочки,все нормально в олдневи входят?
Так девушка в первый раз и хочет купить.
и я сегодня получила)))marishik)), я получила вчера