Всем, привет! Очень редко заказываю на ebay, а тут заказала подруге сумку и возникла проблема. Хочу ваших советов)).
Вообщем заказ сделала 16.12 отослать должны были USPS, я продавцу написала что мне отправка нужна только с трек №, вообщем смотрю на след. день появился трек и я спокойна и тут через пару дней решила ввести в Мист, смотрю а посылка пишут доставлена 17.12 уже и по отслеживанию вообще в другой штат, за 1 день она никак не могла на Мист попасть. т.е. тот трек № который у меня в заказе вроди как не мой. Написала продавцу, говорит это сбои на ебей и они особо помочь не могут
Что мне делать лучше?
Не хочу связываться з безтрековыми посылками.
В мене таке було зі службою Федекс - реально були 2 посилки з тим самим треком - спочатку трекалася тільки "чужа", а через 2 дні з'явилася в системі і моя - і треба було вибирати при вводі трек-номеру в трекалці федексу, на яку ж з 2-х я хочу подивитися.
Але для УСПС такого, в принципі не мало б бути - хоча, хто їх знає.
Продавець підтвердив в листі, що це Ваш трек-номер?
Якщо посилка реально є з треком, а не повністю "безтрекова", то на Місті її можуть навіть довше шукати, аніж безтрекову, бо вона просканується і попаде в сортування по номеру треку. Тому мордуйте продавця, хай дасть зуб, що то Ваш трек-номер - і виясняйте, чому та посилка пішла в чужий штат (чи на його думку, то і в УСПС глюки?)
ПС: ще раз перечитала Ваше повідомлення. Може я перед тим неправильно зрозуміла - так куди ж доставлена посилка - на Міст чи в чужий штат?
Бо якщо вона доставлена на Міст, то може трек-номер дали запізно, а реально вона скорше відправлена була.
В мене так з Амазоном було - дали трек-номер, що щойно відправили - я зразу ввела на Міст - а вона вже там є. Теж думала - не мій трек-номер, але по вазі співпадало, і не я кіпішувала завчасно. А прийшло в Україну - і все правильно було - дійсно моя посилка.