Девочки, а почта Владимира [email protected]? Что-то мои письма не доставляются
возможно так [email protected]
мои письма нормально обрабатывались по этому мылу)
Последнее редактирование:
Девочки, а почта Владимира [email protected]? Что-то мои письма не доставляются
Подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с отправкой спортивного питания? Хочу отправить мешок протеиновой смеси, вес 10 фунтов. Есть у кого-то свежий опыт в подобной отправке?
Аргументировали, что мешок большой ))) и в таком количестве отправить не могут. Мол, маленькую баночку можем, а мешок - нет.Видимо тем, что официально они не пересылают продукты питания.
http://meest.us/umovi_mijnarodnih_peresilan.html
А що конкретно Ви маєте на увазі під правилами?
Якщо коротко - Вам привезли посилку, Ви розписалися, що вона отримана непошкодженою. Копію декларації Вам або дали, або не дали - як коли. Паспорт Ваш або попросили показати, або ні - теж як коли
Якщо дуже переживаєте за цілість вмісту посилки - розпакуйте при кур"єрі. Тільки кур"єр може на той процес і матюкатися. Але то є Ваше право - впевнитися, чи все на місці. Можете запропонувати кур"єру чайові, щоб не матюкався Хочете - можете скласти щось типу Акту звірки - я в ФАК описувала, як то може приблизно виглядати, хоч і не знаю, чи то спрацює...
На Мисте только что пообещали, что вторая часть зайдет завтра.
Я полагал, что от превышения, а не декларируемой стоимости.
Всё просто.
Выбираете модель телевизора. Там же где покупать хотите узнаёте размеры в упаковке.
Пересылаете эти размеры на Миист. И они Вам почти с точностью скажут сколько будет стоить.
Шановні клієнти,
реєстрація номера відстеження компанії перевізника в США у нашій програмі - дуже важлива для контролю над доставкою вашого товару. Дуже часто американські продавці пишуть зовсім інші ім’я чи прізвище на коробці ніж те, що ви декларуєте. Замість Pavel пишуть David і тому подібне. Отже, якщо ви не вказали номер відстеження, а на коробці вказані інші ім’я та прізвище ніж ті, що ви декларуєте нам, то відправити цей товар вам, ми не зможемо.
Також, американська пошта робить дуже багато помилок при доставці на адресу. Так, нам щодня доставляють кілька коробок, що не призначені на нашу адресу. Ми повертаємо коробки пошті наступного дня, але можливо знайдуться ті, хто не повернуть. Якщо ви користуєтесь поштою, то надійно вживати сервіс Signature Required, з отриманням підпису при доставці. Якщо ви купуєте дорогий товар, то надійніше користуватись послугами UPS або FedEx в США.
Будь-ласка, не добавляйте номер відстеження компаній в США в полі повідомлень. Номер відстеження мусить бути в таблиці навпроти задекларованого за ним товару. Номери відстеження вписані у повідомленнях не додаватимуться до сформованих відправлень.
З повагою,
Адміністрація
Meest-America, Inc
при получении просят паспорт, сверяют данные, ставите подпись и все
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, сколько сейчас по времени авиа до Киева в среднем идет?