Вопросы работы с компанией meest.us - новичкам читать первое сообщение Часть 2

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Enigmochka

Новичок
Шопоголик
04.03.2013
9
16
0
Киев
Последнее редактирование:
  • Like
Реакции: LediX

cvetochkina

Новичок
Шопоголик
21.05.2011
77
7
0
украина
Здравствуйте!
скажите, пожалуйста, что может означать при попытке просмотреть статус своего отправления, я получаю следующую информацию - Не вдалося знайти відправлення за вашим запитом. Будь ласка, перевірте Вашу інформацію та спробуйте ще раз пізніше.
Что это может значить, была ли у кого-то такая ситуация? Может ли быть такое, что сейчас морские контейнеры не вносят в трек-поиск?

Kostan

Новичок
Шопоголик
30.11.2012
1
1
0
Киев
Подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с отправкой спортивного питания? Хочу отправить мешок протеиновой смеси, вес 10 фунтов. Есть у кого-то свежий опыт в подобной отправке?

я регулярно высылаю себе гейнер упаковками по 10 и 12 фунтов, все отлично доходит

avtobus

Новичок
Шопоголик
02.03.2012
92
194
0
Украина, Славянск
№ контейнера 1785
Етапи відвантаження
Розташування Дата Час Статус
Міст Америка 2013.01.25 Відправлено з США
ММПО 2013.02.07 09:11:21 прийнято HUB Україна

:haha:

-kar-

Новичок
Шопоголик
03.03.2013
0
4
0
Kyiv

stalker

Новичок
Шопоголик
16.03.2013
0
0
0
Ukraine
А що конкретно Ви маєте на увазі під правилами?
Якщо коротко - Вам привезли посилку, Ви розписалися, що вона отримана непошкодженою. Копію декларації Вам або дали, або не дали - як коли. Паспорт Ваш або попросили показати, або ні - теж як коли :)

Якщо дуже переживаєте за цілість вмісту посилки - розпакуйте при кур"єрі. Тільки кур"єр може на той процес і матюкатися. Але то є Ваше право - впевнитися, чи все на місці. Можете запропонувати кур"єру чайові, щоб не матюкався :) Хочете - можете скласти щось типу Акту звірки - я в ФАК описувала, як то може приблизно виглядати, хоч і не знаю, чи то спрацює... :bn:

итак, у меня есть право, - распаковать при курьере

такое право кто мне дал (зак-во Украины, норм док-ты Мист, ....)?

wwwxxx

Новичок
Шопоголик
14.03.2013
0
0
0
UA
Подскажите:-у кого-нибудь посылки из 1804 в Днепропетровске трекаются?

Mirier

Новичок
Шопоголик
06.05.2012
27
5
0
Киев
Спасибо всем за ответы! Я наверне слишком дословно перевела про закрытый офис читал, знаю, но не соотнесла это к сообщению федекса, пугало "получатель не существует"

shoplifter

Новичок
Шопоголик
19.03.2013
0
2
0
Sevastopol
Всё просто.
Выбираете модель телевизора. Там же где покупать хотите узнаёте размеры в упаковке.
Пересылаете эти размеры на Миист. И они Вам почти с точностью скажут сколько будет стоить.

а Мисту на какой адрес слать? на инфо?

Лесса

Новичок
Шопоголик
24.12.2012
12
12
0
Одесса
Эту у Федэкса последнее время "фишка" такая, мне пакетов 5 так писалось, подождате сутки статус поменяется, но я каждый раз на всякий случай писала Ивану

• Like
Реакции: Kara

Belliala

Местный Шопоголик
Шопоголик
16.08.2012
2 810
11 647
0
Львов
anziban, на майбутнє:
Шановні клієнти,
реєстрація номера відстеження компанії перевізника в США у нашій програмі - дуже важлива для контролю над доставкою вашого товару. Дуже часто американські продавці пишуть зовсім інші ім’я чи прізвище на коробці ніж те, що ви декларуєте. Замість Pavel пишуть David і тому подібне. Отже, якщо ви не вказали номер відстеження, а на коробці вказані інші ім’я та прізвище ніж ті, що ви декларуєте нам, то відправити цей товар вам, ми не зможемо.
Також, американська пошта робить дуже багато помилок при доставці на адресу. Так, нам щодня доставляють кілька коробок, що не призначені на нашу адресу. Ми повертаємо коробки пошті наступного дня, але можливо знайдуться ті, хто не повернуть. Якщо ви користуєтесь поштою, то надійно вживати сервіс Signature Required, з отриманням підпису при доставці. Якщо ви купуєте дорогий товар, то надійніше користуватись послугами UPS або FedEx в США.
Будь-ласка, не добавляйте номер відстеження компаній в США в полі повідомлень. Номер відстеження мусить бути в таблиці навпроти задекларованого за ним товару. Номери відстеження вписані у повідомленнях не додаватимуться до сформованих відправлень.
З повагою,
Адміністрація
Meest-America, Inc

В боксі Ви вже нічого не поміняєте. Зараз Ваша посилка світиться, як безтрекова, що може значно затримати її пакування і висилку.

Передзвоніть на Міст, попросіть викинути той бокс взагалі, або розформувати. Тоді (навіть прямо зараз) додайте нормальний трек в кабінет - і потім сформуйте бокс з тим треком.

• Like
Реакции: anziban

Belliala

Местный Шопоголик
Шопоголик
16.08.2012
2 810
11 647
0
Львов
Юга, якщо виставили рахунок, то швидше всього вже відправили або от-от відправлять. Вам більше нічого робити не треба - хіба що трекати статус періодично :)

• Like
Реакции: Юга

Mirier

Новичок
Шопоголик
06.05.2012
27
5
0
Киев
Правильно ли я понимаю, что наручные не ювелирные часы разешены к перевозке?

Annyta_V

Новичок
Шопоголик
17.04.2012
7
17
0
Киев
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, сколько сейчас по времени авиа до Киева в среднем идет?

Если вылетает в пятницу - то в следующую субботу-понедельник, если вылетат во вторник - в следующую среду-четверг

• Like
Реакции: SolarSoul

kitty_world

Новичок
Шопоголик
29.12.2012
64
22
0
Украина
подскажите пожалуйста, если я заявку на отправку оформила в понедельник, а мне до сих пор не приходило письмо об оплате - это что значит? и статут стоит задекларирован, потом пришло мне сообщение с просьбой указать трекинги посылок, указала, но вроде бы мое письмо прочитано не было... что делать-то?..

SoHm

Новичок
Шопоголик
31.01.2013
0
1
0
Одесса
Как лучше оплатить. Через гугл или с карты. деньги переводятся одинаково быстро?

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.