Уточніть будь-ласка про реєстрацію в Meest:
Название компании: ?
Фамилия: моє прізвище з PayPal?
Адрес Email: пошта з PayPal?
Телефон: мій реальний мобільний той що в PayPal?
Язык: мається на увазі якому спілкуватимуться зі мною в разі вияснення питань?
Абсолютно не треба нічого прив"язувати до ПейПал. Вносите ті дані, які є актуальними - навіть якщо в ПейПалі в Вас інші дані. Міст і ПейПал - незалежні інстанції.
Название компании: можна залишити просто порожнім
Фамилия: аналогічно
Адрес Email: імейл, по якому з Вами можна зв"язатися - куди Міст буде слати листи, інвойси і т.д.
Телефон: телефон, по якому з Вами можна зв"язатися - на нього буде дзвонити кур"єр
Язык: так - як Ви і написали
Адрес для счетов - адреса в Україні, куди слати рахунки за послуги. Це - для звітності- насправді ніхто нічого туди слати матеріально не буде. Вносите адресу таку ж, як зазвичай для банківських карт і т.п.
Belliala добавил 05.02.2013 в 00:50
Гадаю спочатку треба зробити реєстрацію, щоб лоти не зникли; прийдуть на Meest, а я не зареєстрований - де вони тоді подінуться і як взагалі я доказуватиму що це мої?
І про інвойс: завжди просити продавця щоб він вкладав в коробку?
Ну куди ж вони можуть зникнути?
Прийшли, просканувалися, поклалися на поличку. Чи Ви думаєте, вони звіряють пакети по фамілії - і якщо не знаходять такої серед зареєстрованих клієнтів - то назад відправляють?
Наступний раз їх будуть шукати, коли хтось їх трек-номер додасть в кабінет і сформує бокс. Причому буває і таке, що трек-номер собі в бокс додає зовсім не та людина, на чиє ім"я посилка - наприклад коли треба, щоб Ваш друг взяв до себе в посилку пакет, висланий на Ваше ім"я - таке цілком допустимо.