капец..........зря я радоваласьNusha1982, не едьте. 70й на Отрадном. В треке ошибка. Я только что узнавала.
Доброе утро всем! Море 1903 в хабе-)
я вчера отправила, еще тишина
Авиа я большие посылки не отправляла. Вы можете спросить у Моста, но есть такая тенденция, что если им предварительно звонить то за негабарит они насчитывают дополнительную плату,а если отправлять как обычно, то считают просто за вес.а авиа?
Доброго всім ранку!
Вже тут пару раз згадувалося, що за обговоренням всіх навколишніх питань роботи з Міст нереально знайти інформацію про контейнери. І пропонувалося придумати схему відстеження контейнерів.
Пропоную наступне рішення (якщо не підійде, прошу гнилими помідорами не кидати ):
Створюємо окрему темку виключно для відстеження контейнерів. Формат темки такий - кожне повідомлення має вигляд №контейнера (в заголовку, отак як в цього повідомлення "відстеження контейнерів") - і все! Ну або ще додати тип доставки, наприклад 1755 - авіа.
Всі повідомлення/запитання, що стосуються даного контейнера - писати строго в коментарях - трекається/не трекається, коли виплив/вилетів, зайшов на митницю / вийшов з митниці, розділили, загубили і т.п.
Повідомлення з номерами контейнерів НЕ повторяти. Тому є 2 варіанти - або модератор сам і тільки сам додає повідомлення з новими номерами, або кожен має право додати, але зобов'язаний перевірити, чи такого ще нема (це не буде надто напряжно, бо якщо всі коменти будуть сховані, то проглянути останні 2-3 сторінки буде не складно).
Є незручність, що номери не обов'язково підуть попорядку - хтось, наприклад, може додати 1756 скорше, ніж 1755. Ну і морські будуть вперемішку з авіа. Про це треба буде наголосити в першому повідомленні-шапці - що "ЗВЕРНІТЬ УВАГУ - НОМЕРИ МОЖУТЬ ЙТИ НЕ ПІДРЯД, тому при додаванні нового контейнера уважно перевірте, чи його не додали раніше". І там же кинути всі інші правила користування темою - про правило коментарів і т.п.
Які думки?
На митниці точно не будуть дивитися, оплачена посилка чи ні, тому, скоріш за все, якісь посилки з 98го просто не встигли засвітитися до обіду.
У меня морем посылка доплыла за 20 дней и уже в Киеве))
№ контейнера 1884
Мост Америка 2012.08.30 Отправлено с США
ММПО 2012.09.18 09:50:57 прийнято HUB Україна
ММПО 2012.09.18 19:03:51 прийнято філією
Львів 2012.09.18 22:04:21 відвантажено на філію
Київ-Відрадний 2012.09.19 12:29:39 прийнято філією
Київ-Відрадний 2012.09.19 12:51:52 відвантажено на філію
Київ Оболонь 2012.09.19 16:27:12 прийнято філією
а ХАБ то митниця? Чи я щось путаю?
У меня есть практика общения, но меня послали. Хотя, явно косяк был их.Хтось має практику спілкування з відділом рекламації Росана? Написанню скарги про втрату вмісту посилки? Щось це дасть?
Мою посилку таможня "перевірила" я недорахувався зарядки до фотіка, батареї і ледве відчистив дзеркало. Таке враження що в посилці бомба взірвалась...
Люди подскажите пожалуйста Германия вообще проходят посылки или все задерживают? Хочу заказать с амазона рюкзак дочке к школе поэтому и спрашиваю и еще если не трудно время доставки?
я писала в коментах что-то такое:
" Разделите пожалуйста на несколько коробок, не более 7 кг, с разными адресами и отправте пожалуйсат в разных контейнерах."
всегда все делали, лишние коробки вынимали
Аналогично, в течении 2 лет звоню по этому номеру...только лишь при условии что в ближайшем лесу здохнет что бо очень большое, туда можно было дозвониться )утром звонила в росан, они мне дали телефон горячей линии в Киеве, сказали что недавно линия открылась) 583-0510
елки, это я с радужным массивом путаю сорри. но мой вопрос остается открытым.Та неее... Отрадный в абсолютно противоположной части города от Троещины. Километров 25-30 ехать с Отрадного на Троещину.
у меня тоже одна была принята в понедельник, вторая нет. Хотя по трекингу ЮСПС обе доставлены.У меня одна в понедельник USPS.
А вторая в понедельник покинула Едисон в Нью Джерси и пока до Элизабет не доехала...
Третья в воскресенье якобы уехала из Кирни Нью Джерси и опять-таки в Элизабет пока не приехала