В мене подібна ситуація була. Тиждень посилка висіла, ніхто до неї не дивився, на повідомлення не реагував. Передзвонила на Міст - сказали, от вже прямо сьогодні і відправимо. Два дні минуло - дій далі ніяких. Передзвонила ще раз - знов обіцянки відправити сьогодні - і знову глухо...
Через 2 тижні написали мені повідомлення, що 1 мій пакет десь загубився - є підозра, що відправили іншому клієнту. Відписала, щоб наразі замість того пакету до даної посилки докинули парочку інших (були в мене на складі). Знов 2 дні тишина - ніхто нічого не робить... Передзвонила втретє - і в режимі телефонної розмови пакували мені посилку, а я диктувала, що брати.
ПС. Пакет дійсно був відправлений іншому клієнту. На щастя, не в якийсь Уругвай - а в Київ. Так що вчора отримала той пакет Новою Поштою (заплатила за доставку, само собою!)
А Міст ще грозиться виставити інвойс на вагу того пакету - ну типу щоб тому іншому клієнту компенсувати. Ще не знаю, скільки вони там нарахують... Якщо забагато, то буду сваритися...