Вітаю усіх!
Це мій перший пост, хоча читаю форум уже давно і задяки йому пройшов шлях містокористувача і отримав вже декілька посилок.
Зараз я задекларував мою наступну посилку і в мене є певні проблеми з нею.
В мене 3 пакети в ній є ще по статусу Awaiting
1) набір з кулькової ручки та олівця за 5 юсд
Купив через назву моделей PhD (хотів подарувати знайомому к.т.н.). Продавець дав трек
92748926997755513012202951
який чекається на Ебай як
Carrier:
UPS Mail Innovations
Однак ЮПС до такого треку не признаеться, однак пакет продавець згідно Ебай відправив ще 18.03 і мала бути вона на Мості до 02.04.
Пакет докинув до посилки, яку хочу відправляти в вівторок 18.04, бо потребую вчасно інших речей з неї, а наступну посилку навіть ще не планую.
2) 2 безтрекових пакети (ВПЕРШЕ зіткнувся з такими) з настільними метеостанціями по 8 юсд. З форуму та факу знаю, що їх треба додавати не чекаючи на зміну статусу з Awaiting. Тим більше, що відправлені по Ебаю вони ще 25.03 та мали вже були б давно бути на складі.
Тепер питання:
1)Мені дуже важливо, щоб посилка полетіла у цей вівторок на Україну. Що і як і кому написати, щоб при невдачі в пошуках цих трьох пакетів, її все одно відправили?
2) І що робити у випадку незнаходження однієї/кількох пакетів? Вартість пакетів не є такою, щоб я через неї робив якісь різкі рухи.