Это уже слишком, 11 дней прошло с момента вылета, а контейнер еще не засветился на таможне( Если бы они хотели решить проблемы с графиком, то решили бы быстро, как это делают нормальные компании ценящие клиентов!
Не всі проблеми можна вирішити в межах тижня.
Якщо в Міста дійсно проблеми з авіакомпанією, то щоб знайти іншу, розпланувати перевозки, підготувати договір - треба час.
Я не захищаю Міст, але хочу бути об"єктивною. Я і сама хочу, щоб посилки мені доставляли в обіцяні терміни, але ніхто вище себе не скочить.
І прекрасно розумію містівців, якщо вони зараз починають гавкати по телефону (не виправдовую, бо хамству виправдання нема, - але розумію). Скільки раз сама попадала в таку ситуацію - клієнтам треба все на вчора, я з ніг збиваюся, щоб зробити все вчасно, а кожні півгодини ті клієнти дзвонять і питають "а ще довго?"
Я бачу величезну проблему в наданні достовірної інформації, а не в тому, що Міст нічого не робить.
І ще таке - якщо Ви шлете мало посилок - то для Вас немає значення, чи працювати з Містом, чи з "нормальною" компанією - бо різниця в ціні на 1-2 посилках значення великого не має.
А якщо йде постійний потік посилок? То Ви готові платити більше? Чи таки будете миритися з можливими незручностями?