Тільки треба перефразувати - міфічними тут будуть не 2.72, а таки 2.89
На сайті багато чого написано, що зовсім не є вірним.
Наскільки розумію, Ви шлете перший раз. А багато хто шле в кожній відправці - і рахують то їм таки по 2.72...
Тому краще не опитування тут робити, а написати їм лист - мол, яка в вас вартість фунта морем і фунта авіа. БЕЗ ПОСИЛАНЬ, що іншим рахують по стільки-то (щоб не дай Бог, не почали всім по 2.89 рахувати ) - і тоді будемо знати, чи справді новим клієнтам 2.89 рахують, а старим просто вже десь в системі стара ціна стоїть, чи є інша причина.
Особисто я сумніваюся, що вони міняли тарифи - бо як тільки в них є якісь зміни - вони ВСІМ клієнтам розсилають листи.
Вы уверены что Вам именно эти брокеры нужны?
Во Львове тоже Гиль сидит, небезысвестный
Вопрос.
в треке 5 пар обуви. часть нужно отправить морем, часть авиа.
как разбить трек в аккаунте? или писать им, звонить?
на прошлой неделе прочитала здесь, что нужно добавить трек и в морской и в авиа боксы, написать сообщения с подробной разбивкой трека. но. трек перемещается или в морской или в авиа боксы,а два одновременно- не реально.
народ, возможно как то разбить?
спс)
Через недельку наверное. Еще должны зайти 1969,70,71...
на сайті застаріла інфа мабуть, реально 3%. я постійно страхую.На сайте Миста пишут, что страховка 5% от суммы, сегодня читала.
по умолчанию. але можна застрахувати на повну вартість, заплатити 3% і спати вночі спокійноЯкщо не страхувати - величезний ризик що лоти зникнуть? І здається вони страхують на 60дол?
ну бокс ще не сформований - я запит не відсилав(якщо я вірно орієнтуюся в понятті "сформований"). Мені краще тоді взвгалі нічого не казати що то мої лоти. Адже мені прийдеться потім платити за зберігання. А лоти вартують 2-3дол. І причому немає треків - мені краще відкрити кейс на ебеї по неотриманні.
Свеча, Полностью поддерживаю!
С прошлого вторника лежат два бокса, причем без консолидации.
Просто бери отправляй. Однако до сих пор даже не заинвойсены.
Вообще странная политика у компании. Если не хватает людей - так наймите еще. Ведь больше посылок -> больше оборот -> больше доход.
Мое море 3(!!!) недели собирали!!!
Хм, а мені у Львові до кожної посилки віддаютьПодскажите, а к посылкам декларации не отдают
Я что-то не поняла с этим изменением адреса на английский.
В моем аккаунте billing адрес и так на английском. А deliveri адрес попыталась исправить на английский - выдает ошибку и пишет, что вся информация должна быть заполнена на языке принимающей стороны " All information has to be in the language of receiving country! "