я не верю что приват ворует деньги...
[OFF]
Я свого часу мала 2 картки Привату - кредитну (іменну) і ощадну книжку.
З обома мала проблеми.
Ощадна книжка мені була потрібна для приймання грошей з-за кордону. Так от, при створенні карткового рахунку (при набиванні бази) оператор помилився в моєму імені (1 буква). Добре, всі ми люди - можемо робити помилки. При першому переводі грошей я чекала і чекала, коли ж вони з'являться на балансі - а їх все не було і не було. Поїхала в банк - там мені сказали, що гроші є, але висять в повітрі, бо неправильне ім'я - треба було мого особистого підтвердження, що то правильні гроші і правильний отримувач (питання - чому мені ніхто не передзвонив, телефон ж був правильний). Добре, нема проблем - написала заяву, що треба поміняти ім'я, при мені оператор поміняв - все круто, наступного разу все вже буде добре. Так от, таких наступних разів ще було чи то 6, чи то 7 - і кожен раз міняли ім'я в базі, і все було ОК, а гроші знов не могли зарахуватися... Ну нехай, спишемо на необізнаність операторів, тим більше, що в грошах я нічого не втратила - тільки в часі, що кожен раз їздила.
З кредиткою була більш підозріла ситуація. Мені кредитку треба було на дуже обмежений термін, потім вона стала мені непотрібна. Я начиталася відгуків, що Приват нараховує мінуси, потім комісії, штрафи і т.д. - і вирішила вийти на 0 і закрити ту картку і той рахунок. Прийшла в банк - поговорила з оператором - той декілька раз перевірив залишок, дав виписку, щоб я могла в касі забрати тих пару гривень, що там було (бо я в плюсі старалася тримати) - але сказав, що картку він знищить, а рахунок сам через якийсь час закриється як неактивний. Я розібралася з касою, взяла тих пару гривень - вийшла ще якась комісія за зняття готівки - сплатила. Підійшла до того оператора - питаю, все ОК - так, все чудово, в вас 0, от вже ріжу вашу картку. Але я вже, щоб все було надійно, кажу - перевірте ще раз, і покажіть, де там в мене 0. І виявилося, що там не 0, а пару гривень в мінус пішло.
Оператор зразу почав виправдовуватися, що то він якусь комісію не врахував і т.д. Мусила йти в касу і вносити тих пару гривень назад. А якби не перевірила ще раз, то так і капала б мені пеня, а я була б впевнена, що зі всім розрахувалася.
І вроді знов людська помилка, але за пару днів зустрілася зі знайомим - і він мені точно таку ж ситуацію описав.
Тобто я не закликаю - тікайте з Привату - може дійсно просто люди помилялися. Але це я до того, що не так там вже все строго поставлено - завжди є місце для помилки - навмисної чи ні - це вже інше питання.
[/OFF]