Помогите советом, плиз!
Продавец с ибея выслал мне посылку (с его слов), трек номера нет..Грит, што, мол, он сейчас находится не дома и бла-бла-бла..и потому дать мне этот номер не может, но я должна получить посылку во вторник (так он говорит).
Что мне теперь делать, как эту посылку внести в личный кабинет? Может быть, вместо номера трека указать фамилию? Или нужны еще какие-то данные от продавца? Штат, город или что-то в этом роде?
Так трек-номер насправді є, чи поштовий сервіс вибраний такий, який не передбачає трекання?
Бо в тому може сильно розходитися результат.
Ви внесіть посилку як Відправник/Отримувач - в полі Відправник внесіть все, що знаєте про продавця - можливо, в підтвердженні ПейПал є ім'я, тощо. Адресу його вносьте теж, якщо знаєте. Одним словом - все, по чому можна ідентифікувати посилку.
І будьте готові до того, що посилка світитися як Отримана на Місті не буде. Такі посилки треба додавати в бокс, а вже при пакуванні на Місті будуть її шукати.
Але... Якщо насправді ця посилка має трек-номер, то на Місті вона буде просканована по ньому - і посортована відповідно теж по номеру. Тобто, дуже висока ймовірність, що вона загубиться на складі, бо буде прив'язка не до Вашої фамілії, а до того номеру, якого Ви не знаєте. Тому, всіма правдами і неправдами вибивайте трек-номер в продавця.
Belliala добавил 24.11.2012 в 22:34
Если звонить как я докажу что я там заказ делала? Из док-в только банковская выписка вот накосячила по полной программе.
Номера заказу не запам'ятали? Сумнівно, ну але раптом
Якщо будете дзвонити, то можна довести по імені на картці, якою платили, якщо то іменна картка - хай перевірять, до чого стосувалася трансакція з тої картки.
Навіть якщо неіменна, а віртуалка - то все одно вона мала б мати якісь унікальні реквізити, по яких можна звірити трансакцію.