Почему фейки?)
Это довольно известный и популярный здесь магазин, особенно у чёрных)
Это довольно известный и популярный здесь магазин, особенно у чёрных)
Все правильно,Все равно интересно за что 1$. За то что скотчем по коробке прошлись? Заказывал ботинки с ebay.
Девочки, кто знает бывают ли купоны или скидки на Сефоре или Нордстроме? Стоит ли ждать чуда или покупать по полной цене?
Я оплачую гривневою - спочатку виставляю, що карта в гривні, а на чекауті міняю, щоб було "Оплатити в USD" - тоді буде курс продажу банку. Тобто так, як Ви і описалиу меня будет курс продажи банка, а не тот, что на Амазоне
В мене там були 2 говорящі чайні набори - обидва включені. Складалося враження осмисленого діалогу всередині посилки - Налити Вам чаю - Так, будь ласка - О, який смачний чай - Візьми собі смачне тістечкооператоры прыскали со смеху, типа, что это у ВАс))))

А Ви коли-небудь пробували туди звертатися з жалобами?
Наскільки бачу, це абсолютно окремо зареєстрована юридична особа, яка по нашим законам не несе відповідальності за афілейовані компанії (батьківські, сестринські, дочірні)... Так що, чесно кажучи, сумніваюся, що від звернення до вказаного ТОВ буде хоч якась мінімальна користь...
Або, якщо я правильно розумію політику перепродажів Геп - то українська компанія купила право на користування назвою і продаж товарів Геп (франчайзинг - здається, це так називається). В такому випадку вони навіть не вважаються дочірньою компанією.
Спасибо))AleXXnoD, поздравляю!!!
LIKA11 добавил 20.02.2014 в 23:51
я оплатила инвойс картой укрсиббанка, все прошло нормально
заказ с 6рм уже третий день висит в статусе Received, оплата 0. У меня с интернет-карты деньги списаны в тот же день. Что бы это означало??? обычно у них быстро отгружают
сори за такой вопрос: куда именно (в каких опциях) адресовать Dear Support письмо?Лянка 06,