На такій кількості продажів - процент негатива допустимий. Тим більше, що продає такий товар, на який завжди знайдуться незадоволені, бо не виправдалися якісь субєктивні очікування.у него куча продаж, но вот пишут, что часы без упаковки приезжали
Просте порівняння - за останній місяць майже 4 тисячі задоволених клієнтів, і тільки близько 50 незадоволених (причому, деякі відгуки повторюються від того ж клієнта, тобто фактично їх там десь 40 незадоволених). Випадків, що були неробочі годинники - тільки 5 чи 6 (як на мене - це допустимий відсоток навіть просто заводського браку). Те, що приїжджали без упаковки - тут треба уважно читати опис - іноді шіп на товар в коробці дорожчий, або годинник в принципі йде без упаковки. На відгуки типу - "не виправдало очікувань", "поганий продавець", "обережно" я взагалі ніколи при покупці уваги не звертаю - якщо людина свідомо ставить негатив по ділу, то вона напише нормальну причину.
Мене насторожує тільки те, що продавець важко йде на комунікацію - але я вже помітила, що чим більше продажів в продавця - тим менше часу він має на ля-ля, тому на листи деякі такі продавці відписують і через пару діб.
А загалом - думаю, можна брати