Ребята, подскажите пожалуйста. Не совсем понимаю. Пришло письмо на почту. Я оплатила на карту 4627055000225705 в долларах.
"
Оплату здійснювати на одну із карт Приватбанка реквізити яких:
-всі оплати в гривні на карту 4627055000268630 (Мацюк Олександр Миколайович);
- всі оплати в дол.США на карту 4627055000225705 (Мацюк Олександр Миколайович).
Після оплати обов’язково потрібно внести транзакцію* (натиснути кнопку "Поповнити рахунок") у власному кабінеті на сайті ukraine-express.com. Після чого ваш рахунок на сайті поповниться на суму платежу (після перевірки). Відписувати на електронну пошту тепер не потрібно.
Звертаю вашу увагу на те, що при відємному балансі рахунку автоматично блокується доставка посилок. Блокування знімається також автоматично після закриття всієї заборгованості і лише після цього на наступний день посилки можна буде відправляти. Тому прошу звертати увагу на суму проплат і курси обміну так як і при -0,1дол буде блокування відправок.
Всі Ваші транзакції будуть перевірені до кінця робочього дня. На наступний день залишаються неперевіреними лише транзакції: - які внесені пізніше 18-00год; - кошти на які не поступили; - які містять неточності і потребують додаткової перевірки або звязку з клієнтом. Не потрібно вносити їх повторно якщо вони не розглянуті працівником компанії.
"
1. Заходим в Мой кабинет. Видим Поповнити рахунок. И поля для заполнения. Их нужно заполнять? Перевод осуществляла с Visa Internet.
Если заполняем, то вводим:
ФИО (на русском или английском)?
Дата. Уже указана 05.03.2013
Тип платежа. Терминал/ Інший. Вибираем Інший
Додатковий опис платежу. Что вводить не знаю
Сума платежу Соответствующую сумму. У меня 54,75
Валюта платежу UAH/USD У меня USD.
Верно??
[URL=http://s017.radikal.ru/i431/1303/bb/42bc58720710t.jpg]Картинка (для просмотра нажать)[/URL]
2. В поле "Транзакции"
сумма -54,75 - утримання коштів по оплаті інвойса №... - підтверджено . Перевод суммы еще не произошел? Проверка будет осуществлена в 18-00, как они пишут?
3. Вот так выглядит Мой кабинет в целом. Горит "Поповнити рахунок" и "Неоплаченные инвойсы 1". Ну, все логично должно вытекать из ответов на предыдущие вопросы, но я переспрошу. Инвойсы изменятся на оплаченные после 18-00, когда они проверят счета?
[URL=http://i054.radikal.ru/1303/be/57c62b108f88t.jpg]Картинка (для просмотра нажать)[/URL]