Ви можете так і почати з ціни 40 у.о. - поки що за цей лот ще ніхто не торгується, так що Ви можете бути взагалі єдиною, хто зацікавився даним лотом. Додатково можна проставити також максимальну ціну, за яку Ви готові взяти сумку (наприклад 45) - тоді, якщо хтось переб'є Вашу ціну і поставить 41, то автоматично сума пропозиції збільшиться до 42, і Ви все ще будете основним претендентом на лот. Це все є в правилах на єБеї.
Якщо дуже-дуже хочете, то можете зробити Buy It Now - і взяти прямо зараз за 50 уо, не чекаючи кінця аукціону.
А взагалі - моя Вам порада - якщо Ви хочете взяти участь в аукціоні, починайте торгуватися ближче до його закінчення - може вийти дешевше, бо не буде постійного нарощування ціни (принаймні не по Вашій вині). Але це швидше для аукціонів, де багато претендентів на лот...
Але все це питання -
Хіба тут нема теми про купівлю на єБеї ? Думаю, досвідчені покупці вже б мали десь трюками ділитися...
ех, щось в мене чуйка - не полетить сьогодні моя посилочка.уже даже инвойс оплатила
Я офіційно шлю на домашню адресу, але коли дзвонить кур'єр, то домовляюся, щоб підвіз на роботу. Наразі тільки один раз впертий попався, що не схотів везти...Коллеги, а подскажите плз. по поводу адреса доставки
Кто-то использует в качестве оного не домашний, а рабочий? Просто дома обычно нет никого, а на работе - я с ~ 9 до 18, а в остальное время - охрана круглосуточная, думаю, и мисту удобнее такой вариант был бы
кода я получил чужую с моим адресом, на посылке я еще нашел наклейку с пересылкой по сша под скотчем с телефоном хозяина. связался с хозяином и попросил, что если ему привезут мою, он сразу переадресовал мне. но как ни странно мою посылку привезли мне. получается, что не перепутали, а на мой адрес отправили две с разницей в дней 4-5(морем)nickolj почему Вы думаете что мою привезут мне?
Получила и я наконец свою 98... вскрытая, из спертого таможней три пары трусов и блесочек. Фиг с ними теми трусами, но при вскрытии коробки порезали мне куртку коламбию... Не зря я не радовалась когда посылка засветилась - попой чувствовала)
Да, что-то вроде этого, да в принципе у меня нет превышения, по этому мне переживать нечего, просто сам факт задержания, меня это очень бесит!
Надо проконсультироваться с юристами...
Что никто не знает ничего про 1000 морской контейнер? Только я везу в нем))))
а откуда инфа? это 100%? Вам денежку возвращали?Если самозабор происводится со склада в западных областях то доставка 3$, если в восточных областях то 7$
здорово! мои наконец-то тоже на таможне засветились!я 1921 у понеділок отримала.
На Росані Вам внятної інформації не нададуть - від них важко отримати правильну інфу навіть про посилки, які вже в Україні...
Так що - тільки в Міст треба дзвонити.
Если у вас математическая несостыковка в инвойсе - вес + упаковка + доставка + страховка/растаможка не равны общей сумме, то вам начислили плату за хранение свыше 10 дней