Зашел, но не весь - мне повезло, я получила заказ.девочки 49 я так поняла вообще еще не зашел
Зашел, но не весь - мне повезло, я получила заказ.девочки 49 я так поняла вообще еще не зашел
вот это скорость....
Львів 2012.08.16 22:12:42 відвантажено на філію
Київ-Відрадний 2012.08.17 12:01:18 прийнято філією
Київ-Відрадний 2012.08.17 видано кур`єру
1707
10 баксів - це доставка до Ваших дверей. Офіційно нічого більше платити не треба - хіба дуже хочете "прикормити" кур'єра, тоді ще можна чайові дати.Объясните пожалуйста, в стоимость отправки (ту, что мы оплачиваем по инвойсу) входит доставка по Украине, или нужно еще при получении посылки что-то Росану платить?
Та можна не дуже детально. Можна, правда було б хоч кількість ще вказати - ну типу там, плаття - 3 шт., светр - 2 шт. І якщо дитячий одяг - то вказати, що дитячий - там якось в бланку декларації то все окремими позиціями винесено. Але мені тільки раз через раз відмічають правильні позиції в декларації. Так що, виглядає, деталі їх не дуже цікавлять.а наскыльки детально потрыбно описувати? бо я написала - одяг. і все..
наперед вдячна)
у меня 63 вчера прошел таможню, но так и остался на филии((61-62-63? что там? 63-й принят ммпо, видимо ждет 61-62.
А в мене до сих пір як "Avaiting"У меня наконец то доставили Ресселовскую потеряшку!!!
Ура!
контейнер 1909 прийнято HUB Україна
Вероятность возникновения претензий со стороны доблестной таможни близка к "0".
А Ви знаєте когось, хто реально його получив? Бо тут все тільки чутки і здогадиого, смотрю не все 71-й получили. Печалька