Подскажите, с 6 числа никаких действий по посылке, ушла в работу и тишина, сообщения в кабинете не прочитаны, Владимир не ответил, боюсь что насчитают пеню за хранение на складе, посылка морская, так что по весу кажется более 30lbs, жду инвойса две недели... кому можно еще написать?
В мене подібна ситуація була. Тиждень посилка висіла, ніхто до неї не дивився, на повідомлення не реагував. Передзвонила на Міст - сказали, от вже прямо сьогодні і відправимо. Два дні минуло - дій далі ніяких. Передзвонила ще раз - знов обіцянки відправити сьогодні - і знову глухо...
Через 2 тижні написали мені повідомлення, що 1 мій пакет десь загубився - є підозра, що відправили іншому клієнту. Відписала, щоб наразі замість того пакету до даної посилки докинули парочку інших (були в мене на складі). Знов 2 дні тишина - ніхто нічого не робить... Передзвонила втретє - і в режимі телефонної розмови пакували мені посилку, а я диктувала, що брати.
ПС. Пакет дійсно був відправлений іншому клієнту. На щастя, не в якийсь Уругвай - а в Київ. Так що вчора отримала той пакет Новою Поштою (заплатила за доставку, само собою!)
А Міст ще грозиться виставити інвойс на вагу того пакету - ну типу щоб тому іншому клієнту компенсувати. Ще не знаю, скільки вони там нарахують... Якщо забагато, то буду сваритися...