Подскажите что делать. Сформировала бокс, а у меня при упаковке выкинули одну посылку. Написала Messages чтобы добавили, они отписались чтобы я связалась с Владимиром. Написала Владимиру, он пишет что посылку могли выкинуть только если на момент упаковки ее не нашли, но если вы хотите чтобы она была отправлена в этом боксе пишите messags. Ну написала еще раз сообщение в отдел упаковки чтобы добавили. Заодно написала чтобы добавили эту же посылку в следующий бокс который еще не собран. В итоге моя посылка так и висит, никуда ее не добавили. А прислали сообщение что бокс уже сформирован. (т.е. добавлять они ничего не собираются).
Что делать? Звонить? Или уже дождаться следующего бокса и закинуть туда?
И еще вопрос: это только у меня последнее время боксы собирают по 1,5-2 недели.
Давайте по пунктах - а то якось в Вас сумбурно все описано.
Якщо в Вас викинули посилку зі сформованого боксу, то значить на момент упаковки не знайшли її, і спакували посилку без неї. Якщо зараз статус того боксу Реді ту сенд - то вже ніхто ніякі меседжі до того боксу читати не буде. Якщо подзвонити і довбати, то
може ще попробують шукати і перепаковувати. Але це малоймовірно, бо роботи в них стільки, що не будуть вони ще таке робити...
Щоб добавили ту посилку в наступний вже сформований бокс - меседжі також малопомічні. Треба дзвонити і казати, щоб посилку з таким-то трек номером докинули в такий-то бокс. Якщо і цю посилку вже спакували (але меседж був - просто його проігнорили) - то все одно можна дзвонити і довбати, чому меседжі не читають. Тут буде більше шансів, що таки перепакують, бо то ніби їх помилка була.
Ну а якщо не хочете дзвонити, і Вам не критично - тоді кидайте її в наступний бокс. Тільки можливо доведеться пояснювати, чому вони не повинні брати плату за збереження (якщо з тими всіма перепаковками вийде, що посилка в них лежить більше 10 днів).