[OFF] как дали нам ее, чтобы мы могли видеть вес посылок еще до таможни, так и забрали [/OFF]
Уже все услышала. Люди, которые умеют читать и поняли ситуацию ответили.что вы хотите тут услышать?
Вихідні я звичайно проводжу за Києвом і виїжджаю зранку або в п'ятницю. Коли кур'єр позвонить, треба зриватися і їхати терміново додому. Для чого такий відпочинок?і ніколи не "сидів вдома і чекав". Кур`єр завжди передзвонює перед тим як приїхати. Різне буває, можуть і в пробку попасти наприклад.
Да, странно очень. 1821 прошел, а 1823 тормознули весь.
Ribka1980, якщо Ви хочете слати через Міст - то це буде авіа-бандероль без консолідації - тобто 25 доларів. В 2 тижні вкладетеся (без форс-мажорів), якщо не враховувати доставку по Штатах - я не в курсі скільки часу йде пакет з 6пм на склад Міста.
№ контейнера 1868
Етапи відвантаження
Розташування Дата Час Статус
Міст Америка 2013.07.19 Відправлено з США
ММПО 2013.07.24 11:40:32 прийнято HUB Україна
извиняюсь, не заметила вы хоть заглядываете? в комментариях даты и всё прочее
я запрос на отправку морем отослала 21-го
инвойс мне прислали аж 28-го - оплатила сразу же
дальше вообще ничего не понятно - отослали или все еще у них на складе валяется
статус N/A
Где же 2000 контейнер?!
Цып-Цып-Цып
я уже писал, что части ноута были найдены уже в новой коробке после упаковки на складе Миста. Это указано в акте.
Да что Вы пристали ко мне?!Ви пояснили, що не є інформативним для ВАС. Вам відповіли декілька форумчан, що вони з Вами не згодні, і для них якраз ті повідомлення є інформативними. Перепрошую, але складається враження, що це ВИ не хочете чути.
Якщо Ви кажете, що щось повинно бути НЕ ТАК, то треба пропонувати, як же має бути ТАК. Я ж справді намагаюся зрозуміти, ЩО ж такого Ви тут шукаєте тут на форумі, щоб можливо додати це в ФАК, або справді є зміст виділити ще якусь тему і т.д.
Але от Ви зможете допомогти клієнту, який Вам говорить "Я хочу не ту річ", при тому не уточняючи, яку ж річ він хоче, і потім ще й ображається, що Ви його не слухаєте...