Судя по сообщениям контейнер 1061 только я жду
Отправленно с Калифорнии 2013.04.04 морем. Хлухая тишина.
Отправленно с Калифорнии 2013.04.04 морем. Хлухая тишина.
FedEx дуже часто проставляє в себе дуже приблизні параметри. А розміри коробки взагалі дуже часто залишаються по замовчуванню 6х6х6, і їх не міняють на правильні.но по данным, которые указал FedEx (размер посылки) я очень сильно сомневаюсь, что там именно то, что я заказывал.
Тут на форумі писали, що можуть пофотографувати, але ціна за це - 10 чи 15 доларів.могут ли работники склада распаковать и сфотографировать то, что мне прислали
В мене зазвичай трекається з МОО.По номеру отправления (типа CV0412****US) путь груза можно отследить на сайте http://meest.us или http://rosan.com.ua (код агента mai или moo)
Сьогодні до вечора дивіться, чи Вашу посилку взяли в роботу (статус shipment is packing) - якщо не з"явиться такий статус в повідомленнях десь до години 10-ї вечора (нашого часу) - краще передзвоніть, бо велика ймовірність, що нікуди посилка Ваша завтра не полетить - треба Міст спеціально просити, щоб брали на упакування.Мені писати зручніше і простіше, ніж дзвонити. Взагалі ще ні разу не телефонував по Скайпу закордон на номер. Це потребує коштів на рахунку?
[OFF]Так если подарки не попадают под лимит в 300 евро зачем же тогда они их задействовали этих друзей и родственников? Где логика? Писали бы, что подарок, та и все дела.Зачем передергивать? 50 штук айфонов, понятно и дураку, что нельзя.
Моя знакомая работает посредником, родители живут в США. Они ей постоянно в таких объемах шлют через мист, что уже пришлось задействовать всех родственников и друзей, живущих в Укр., и все нормально проходит.
Якраз таки 2-й варіант в даній ситуації дуже малоймовірний.С Вашей посылкой могло случиться две вещи. Или потеряна ( украдена,уничтожена и т.д.) на Складе Миист в США. Или случайно отправлена на Украину. Второй вариант 99%.
Ура! Затрекалось!
Посилка літаком
Вага 8.2 кг
№ контейнера 1814
Етапи відвантаження
Розташування Дата Час Статус
Міст Америка 2013.03.26 Відправлено з США
ММПО 2013.04.05 09:12:29 прийнято HUB Україна
ММПО 2013.04.05 21:43:32 прийнято філією
Інформація по контейнеру 1814. Іван з Міст-Америка відписав, що в понеділок після обіду контейнер має бути в Україні.
Киевляне,39 все получили?
Моя так и висит на оболони со вчерашнего дня.
Мне это не нравится...
У меня тоже стоит(У кого 57 еще на Хабе?