Amalasunta,
[OFF]Бачу, в Вас підпис пропав
Це Вас вже вітати можна - чи тільки першу частину відбули? [/OFF]
[OFF]Бачу, в Вас підпис пропав
Це Вас вже вітати можна - чи тільки першу частину відбули? [/OFF]
Общался с брокером, в статусе Обробка ММПО может висеть - от 5 до 10 рабочих дней.ММПО <дата> Обробка ММПО - в данном статусе её могут продержать до 5 рабочих дней.
Важно: Всю информацию нужно вносить на Английском языке!
у меня с четверга висит задекларированная отправка...глухооо(((
Повторю свой вопрос, так как никто не ответил - кто получал посылки морем в последнее время, скажите, какие сроки доставки от трека до получения? Месяц или больше? Спасибо.
Именно на эти мейлы я уже отправил письма с описанием ситуации. После 16-00 буду звонить пытаться узнать, что же произошло. Но что-то мне кажется, что на мою посылку просто по шибкие прицепили неправильного получателя, и получатель обрадовавшись смс-ке довольный ускакал с моей посылкой, ибо в противном случае была бы в базе посылка с моими реквизитами но с другим треком
Кто-то пользовался мист форвардингом из англии?
Нет, неправильно. Как я могу искать информацию, которой еще нет?Раз Ви читаєте цей форум, значить, таки шукаєте якусь інформацію, правильно? А раз Ви шукаєте, значить, ще хтось може шукати те саме. От при тому і ФАК.
Нет, нет и нет.Зауважте, що в жодну конфронтацію я з Вами не вступала - а справді намагалася зрозуміти, чого ж Вам треба.
Дякую за таку розширену відповідь - тепер зрозуміло, що Ви просто з тих людей, які хочуть переписати устави всіх монастирів під себе. І саме тому діалогу з Вами не получиться - бо Ви в будь-якому випадку будете впевнені в своїй правоті, які б аргументи Вам не наводили. Наперед скажу, що знаю, що Ви думаєте про мене те саме, тому можете не утруждати себе написанням цього в новому пості
А спілкуватися я справді люблю, і не вбачаю в цьому нічого поганого (і дуже сподіваюся, що більшість форумчан також ). І до речі, спілкуватися я стараюся таки по темі, наскільки це можливо.
Я не против общения, но делать это нужно в соответствующем месте.А спілкуватися я справді люблю, і не вбачаю в цьому нічого поганого (і дуже сподіваюся, що більшість форумчан також ). І до речі, спілкуватися я стараюся таки по темі, наскільки це можливо.
Вот именно, лучше не представляйте дабы не травмировать психику.Зате тепер з жахом думаю, а що ж станеться, якщо хтось таки почне "возникать"
Я утверждал, что Вам негде репу набить? - Нет.ну і так - я знов написала даний пост, щоб мені наставили лайків - а то я навіть не знаю, де я ще зможу заробити репутацію, як не на відповідях на Ваші пости.
СподивайтесьХоча, сподіваюся, що відповідь буде остання.
скажите, знаете ли отправит ли мист маленький серебренный кулончик с цепочкой, если на них прислать?
А ничего что он серебряный?отправит, почему нет
А это нормально, что посылка с 1836 уже 2 дня едет из Львова?
Она не могла где-то на местном складе потеряться? Может их как-то можно подтолкнуть?
у меня куча USPS посылок получило такой статус: Notice Left (Business Closed)А комусь вчора на Міст поштові служби США пробували робити доставку? Я думала, що вони там вчора всі відпочивали, а ж на тобі: склад закритий, отримання посилки переноситься. І, головне, написали, що посилка буде сьогодні, то чого було пертись вчора?
В мене відчуття дежа вю - вчора зранку на Міст УСПС доставив 2 мої посилки - просканована тільки одна...
Якби минулого тижня в такій же ситуації одну не загубили - то і не переживала б, а так щось коти на душі шкребуть...
А щодо попередньої загубленої - то її так і не знайшли - і вже почали прозоро натякати, що може її до них і не доставили (бо УСПС не вимагає підпису - нема чим довести). Напевне, за компенсацію доведеться трохи посваритися, раз такі справи...
Хто дізнавався про тарифи моста на доставку з України до США ? Потрібно зробити повернення товару.