Зрозумів, дякую.В будь-якому випадку варто передзвонити сьогодні на Міст і попитати, які пакети є зараз на Ваше ім"я - вони можуть вже мати інформацію і про безтрекові, і про той незрозумілий трек (його могли по зовсім іншому номеру просканувати).
Якщо Ви не настроєні сваритися через ті пакети, якщо їх не знайдуть, то нічого особливого Вам робити не треба. Власне хіба що періодично дзвонити/писати на Міст і питати, чи часом не знайшлася якась посилка на Ваше ім"я.
Я на всяк випадок написав таке повідомлення до посилки для пакувальників:
"Добрий день!
Я неодноразово користувався Вашими послугами і все було добре і типово - пакети які приходили на склад я додавав до посилки і декларував для відправлення.
В цій посилці є 2 безтрекових пакети - вперше з такими зіткнувся і думаю, що буду уникати таких на майбутнє.
Також є пакет, трек по якому "не трекається" на ЮПС, а продавець "мовчить".
ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ!
Оскільки мені дуже важливо, щоб посилка "полетіла" в найближчий вівторок 16/04/2013 ( я її спеціально задекларував на відправлення заздалегідь), прошу її ВІДПРАВИТИ навіть без "знаходження" цих трьох пакетів.
Заздалегідь вдячний.
З повагою,
Ростислав"
Мені писати зручніше і простіше, ніж дзвонити. Взагалі ще ні разу не телефонував по Скайпу закордон на номер. Це потребує коштів на рахунку?