подскажет кто-то?)подскажите, забрал телефон, а декларацию не дали. Можно ли позвонить и попросить копию или заполнить декларацию? Хочу зарегистрировать телефон(
подскажет кто-то?)подскажите, забрал телефон, а декларацию не дали. Можно ли позвонить и попросить копию или заполнить декларацию? Хочу зарегистрировать телефон(
ОК если чего то не хватает а страховку не брал то все пиши пропало?
у меня пару минут назад трекнулся
№ контейнера 1810
Этапы отгрузки
Расположение Дата Время Статус
Мост Америка 2013.03.19 Отправлено с США
ММПО 2013.03.27 18:31:51 прийнято HUB Україна
ММПО 2013.03.27 21:36:39 прийнято філією
По моему есть налог 7% если товар находится в штате нью джерси и покупатель тоже в штате нью джерси, пропишите new jersey tax 7%.
nfs911, безналоговый. Но игрушки, аксессуары и проч. ерунда может быть с налогом.
Я собираюсь взять телефон LG NEXUS4 в Google Play.То с налогом или без?nfs911, на одяг, взуття - податку точно нема. А що збираєтеся купляти? Може в іншому магазині пошукати таку ж річ - може і не бути податку.
В когось вже трекається вчорашня відправка?
Бо зазвичай 11-12 вже починає трекатися - а зараз все ще глухо...
ого) мне прибежал, закинул и погнал дальше))
Мне тут сегодня объемный вес на морскую посылку насчитали. А до этого не разу такого не было, хотя посылки бывали и побольше (при не большом весе)...
а почему у Вас есть сомнения по поводу правдивости их слов?утверждали, что моя посылочка ещё во Львове
как это может быть?
Ну якщо там точно вага до 4 фунтів - то швидше всього, або вони помилилися трохи в вазі (вийшло більше 5 фунтів) - в принципі загалом допустиме відхилення на великих посилках, але не на посилках вагою 4-5 фунтів. Або ж зважили правильно, але не врахували, що це піде типом бандероль...
Відпишіться, коли переважать - може їм тепер треба вказувати, що от я припускаю, що це буде бандероль, порахуйте правильно...
Після того, коли мені відписали, що я маю прямо вказувати, щоб лишили інвойси - мене вже і таке не здивує