не побачив про 4.55кг; ціна 6дол/кг - побачив. А оці 10дол це вони беруть за більшу коробку і за те що туди пакують кілька менших?
тобто якщо нехай 6кг вийде брутто все разом - то 6х6+10=46дол я заплачу в Україні?
І ще питання: По якій адресі доставлятимуть мені в Україні - по тій що я вкажу під час реєстрації, чи потім можна уточнити(не знаю як англійською правильно написати район і область(вчив німецьку) перекладач може перекласти не зовсім вірно гадаю).
Оте Адрес для счетов - там писати свою адресу, по якій я хочу отримувати?
Здається, 7 доларів рахують при самовивозі. Якщо це оформлено, як самовивіз, звісно, а не просто Ви вирішили не чекати кур"єра, а забрали самі зі складу.а что при самовывозе доставка меньше 10дол?
И не зайдет сегодня, говорят, как и 98-й...
Ну marishik)) Вам вже писала - а якщо комуналка?Хорошо, а если другая фамилия, но адрес тот же??? Перебираю все возможные варианты.
Та була недавно в митниці фішка - вичисляти, що посилки оплачувалися 1 людиною - значить, це розділена комерційна партія. Якось так...А как придрались по оплате одним чел. ?
Ура!!!!! Наконец-то!!!!
У меня тоже прошла таможню!!!!
Оlka, придертися можуть - в нас до всього можуть придертися.
Але не повинні - ситуація цілком нормальна - 2 різні отримувачі - Ви і чоловік.
З 1 платником, вже, здається, ота хвиля минула - вже начебто не придираються. Хоч і перед тим придиралися незаконно - хто мав час і натхнення - той доводив свою правоту.
А якщо ще й самовивіз - то навіть і не мало б бути причини чисто візуально за 1 домашню адресу зачепитися...
еще соль на душу ..позвонили с УЭ продиктовали номер декларации ,и сказали в понедельник у себя (на Юге) ожидать посылку от 22.02 ..