Из письма-разрешения МОЗа (которое высылал брокер) следует, что дают разрешение на основании истории болезни и рецепта врача. Не знаете какая процедура на самом деле?
Оставьте гомеопатию и МОЗ в покое!!!!!!!!
У нас гомеопатия - это лекарство!!!
Я уже имел дело с лекарствами и обсуждали это на форуме.
Если вы хотите, чтобы пропустили вашу гомеопатию, то процедура такая
(копия письма, которое я получил, чтобы пропустили моё лекарство)
Повідомлення.
"За Вашою адресою отримане міжнародне поштове відправлення...
(дальше описание что там...)
Для вірішення питання про випуск даного відправлення, Вам необхідно звернутися до МОЗ в Управління розвитку фармацевтичного сектору галузі охорони здоров"я Укрїни за адресою, вул. Грушевського, 7, щодо отримання листа-повідомлення на ввезення на митну територію України лікарських засобів з метою індивідуального їх використання громадянином в кількості, необхідній на курс лікування.
У зверненні, крім того, необхідно додати:
1. Довідку лікаря з зазначенням діагнозу.
2. Рецепт на данний лікарський препарат згідно з ПравиламиМОЗ України, затвердженними наказом МОЗ України від 19.07.2005 №360
3. Копію данного повідомлення (обовязково)
Максимальний термін зберігання міжнародного поштового відправлення - один місяць, починаючи з дня вручення Вам данного повідомлення.
За Вашою письмовою заявою строк зберігання міжнародного поштового відправлення може бути продовжений до двох місяців.
У разі неотримання Вами листа-повідомлення МОЗ України у встановлений термін, міжнародне поштове відправлення з вкладанням лікарських засобів буде повернено в країну подання.
Для з"ясування всіх питань звертайтеся за адр. вул. Грушевського, 7; з 8.00 до 16.30 крім суботи, неділі та святкових днів.
Заступник директора: Н.А.Зубарева."
..... А при нашей развитой демократии Вас никто уведомлять не будет! Посыль сразу отправят назад.
.... И не тяните льва за хвост, пока он спит !!!
А то нас всех ожидает "Покращення..."