Мда. Перший раз замовив з VS.
Merchandise Total $154.00
Shipping/Handling $38.99
Sales Tax $0.00
Payment Method: Special Offer $30.00
Payment Method: Visa Payment $162.99
Смотреть далее
Total $192.99
Відіслали посилочку UPS-ом, через тиждень статус такий, який тут у всіх часто буває -
"UNABLE TO CONTACT CUSTOMER...", зранку сьогодні дзвоню, - посилка в Києві, захотіли 111 грн(не 108)) так і не зрозумів за що саме. Кажу, що вперше таке чую, на що вже зазвучала інша опція - почекати 2-3 тижня(уу!!!), але не треба буде платити ці гроші. Цей варіант мені більше "сподобався". Погодився з ним.
Сказали що треба ще:
- переклад інвойсу
(весело було перекладати "Lace-waist cheeky panty"="Безсоромна нижня білизна з кружевом")
Смотреть далее
- копію паспорта
- підписати заяву
(напевно про отримання :\)
Уточнили адресу і телефон, сказали що приїде хлопчик і забере це все з собою...
Просто жах. Заплатити 40$ за доставку, і ще хочуть здерти 100 грн (за які я сам в Київ попаду без проблем). Спочатку зрадів, що VS відправили не звичайною поштою, а UPS. Тепер розумію, що толку з того - 0. Що звичайна пошта йде 1-3 тижня(з Америки довше 2х тижнів ще не було ніколи з eBay), що UPS - 2-4 тижні. Навіщо платити більше?
--
4 години читав цю темку, все тепер ясно. Оптимічтично налаштовуюсь на 1 місяць чекання, заявку відіслав на
slitvinova@ups.com, але з великим сумнівом, що це щось дасть)) Пів теми назад одна Львів’янка не витримала... попробую я