отут я не соглаааасная!!! баба-яга против называеццаВідповідно до ст. 249 Митного кодексу України митна вартість товарів, які переміщуються громадянами через митний кордон України, для цілей нарахування податків і зборів визначається на підставі заяви власника цих товарів чи уповноваженої ним особи за умови надання підтверджувальних документів (товарних чеків, ярликів тощо), які можна ідентифікувати з наявними товарами. При визначенні митної вартості товарів, які переміщуються у несупроводжуваному багажі та вантажному відправленні, крім вартості самих товарів враховується вартість їх страхування та перевезення (фрахту) до моменту перетинання ними митного кордону України.
а мне пятничный просто не отправили.а мне до сих пор пятничный инвойс не прислали. странно как-то...хотя вличном кабинете стоит статус посылки INVOICED
И еще - если я отправитель посылки, то присутствие мужа необязательно при получении?
приватовской виртуалкой.А какой картой пытаетесь расплатиться
так! не реветь!!! у меня еще посыль с 91 даже не поступила во львов, а тут с 92 паникачто с этим 92 контейнером такое? до сих пор на таможне
+1что-то я глубоко сомневаюсь
я никогда не прошу выкидывать инвойсы,но еще ни разу не получила посылки где они были бы в наличии![]()