дівчатка, часто пишите про коректування ціни ( ну чи як там правильно). а як Ви робите на геп/олд там до кожної знижки дописка: ніяких коректувань цін. а на крейзі_8 ніхто не пробував?
дякую.
На Гепі/олді я робила коректування неодноразово. Так, на ті речі, на які знижка (код) подіяла - на ті зробити не можна. Але якщо Ви примінили код до всього заказу, а в ньому були речі, до яких не примінився - то на такі речі вони роблять корекцію (в межах 14 днів).
Пишете на саппорт лист - Я зробила замовлення таке-то числа такого-то. В ньому була(и) річ(речі) з такими-то кодами, до яких знижка не примінилася - і список кодів/назв. Ціна під час замовлення була така-то, зараз ціна така-то. Перевірте, чи можна до них зробити коректування ціни, і якщо можна - то зробіть.
І все - десь за 1-2 дні в статусі заказу вже буде видно, що зроблене коректування.
На Джімборі я пробувала робити - але сама помилилася - і попросила зробити до заказу, де я знижку на -20% приміняла - а на такі закази не роблять.
Тобто на Джімборі чуть інші правила - якщо до заказу примінявся любий код на знижку чи джімбакси, то вже коректування для таких заказів не роблять. І терміни в них - 7 днів від дати заказу.
Belliala добавил 10.02.2013 в 20:06
подскажите, сейчас есть подписка на олдеви? или она кончилась? или что не так. подписалась уже 5 раз и вчера и сегодня, а скидка не приходит?
Ви при підписці вводите дати днів народжень, чи що там точно - бо вже точно не пам"ятаю? В мене були такі глюки при спробі підписки - здається, поки не повводила днів народжень дітей - то знижки не присилали...