Подскажите, пожалуйста, в описании товаров достаточно написать "детская одежда, 30 наименований" или нужно подробно написать:" боди с длинным рукавом - 2 шт. батник теплый - 3 штуки и.т.п."??? Может это незначительно, но где-то читала, что Мист требует детальное заполнение. Сейчас не могу найти. А у меня дебют с ними
)
Я також замовляю багато одягу дитячого - детально не розписую, але приблизно вказую так:
Одяг дитячий, розміри 12-18, 18-24, 3Т: боді - 2, футболки - 3, кеди - 1, набір спідниця+боді - 1. Наразі проблем не було.
Belliala добавил 07.09.2012 в 09:52
Вот кстати, хочу спросить. Я заполняла декларации на английском языке,чего-то мне даже в голову не пришло перечислять товар русским.
Так на каком языке лучше всего ее заполнять?
Щось також не задумувалася - завжди заповнюю англійською. І, думаю, не варто заповнювати російською, бо їх система може погано сприймати кириличні символи.
Наприклад, вислати їм лист через сайт я не змогла українською чи російською - постійно писало, що перевищений ліміт символів. А написала англійською - і все було ОК.
Belliala добавил 07.09.2012 в 10:13
Девочки и мальчики, а у вас 15-16 уехали уже со Львова? А то у меня на филии и тишина((
Моя посилка з 1715 ще навіть на склад у Львові не зарахована.
Як пояснював співробітник складу, якщо товар вийшов ввечері з митниці, то його щойно зранку починають сортувати по машинах, щоб доставити в інші міста, а вже, що лишається у Львові після сортування - починають додавати в склад. Тобто фізично моя коробочка вже лежить на складі, а в системі її ще не видно - значить нема.
Минулого разу на склад зарахували після обіду, значить, напевне, машини в інші міста виїжджають десь в обідній час. Ну але це так - мої припущення на основі слів співробітника львівського складу, тому не гарантую 100% достовірності.