Однозначно стоит, если они декларируют доставку в полторы недели, пусть выполняют. В прошлых темах люди писали что добавились компенсации. 14 и более дней для авиа - с тем же успехом можно было кинуть в морскую
От Вам було б краще, якби посилка зайшла через 7 днів, але була затримана таможнею?
Вроді б і Міст тоді зобов"язання свої виконав, і компенсації не було б в кого вимагати, але нерви були б ще більше потріпані.
Затримка таможнею - це просто приклад.
Це я до того, що з отаких відгуків починає складатися враження, що Міст спеціально затримує посилки, бо їм в кайф слухати матюки і виплачувати компенсації.
Якщо є затримка - значить, є причина для затримки. І наскільки я можу судити з попереднього досвіду свого і форумчан, варіантів є 2: 1) причина настільки серйозна, що Міст навмисне не впускає посилки в Україну і 2) причина, яка не залежить від Міста.
Судячи з того, що цього тижня не зайшов жоден авіа-контейнер - причина напевне таки перша.
Я сама дуууже чекаю 1814, мені взагалі ця посилка була потрібна в середу. Але, що маємо - те маємо.
І тим більше самі пишете - були посилки, які отримували вчасно, і навіть дуже вчасно.
От "дякую" за пришвидшену доставку Ви Місту сказали?
VitaliiA, нічого особистого - просто Ваше повідомлення гарно згодилося, щоб прокоментувати
ПС: особисто в мене до Міста тільки 1 претензія - про отакі затримки могли б і десь надавати інформацію - щоб не ходити, і не думати, що ж сталося...