Только что получила месседж к боксу. Аж стыдно стало
Vitaliy Bryndzey [08/02/2013 06:17:53]
Вибачте, але наступного разу при такому описі товару посилки відправлятися не будуть.
Опис товару, що декларується, має бути виконано чітко, коротко і зрозуміло. (Від цього залежить швидкість проходження Митниці Ваших відправлень)
Наприклад, "children's clothes - xx pcs, shoes-2, socks-4, skirts-3, pants-2, toys-4, jacket-1 ..." parts for a car -8, tools -1, LCD-monitor-1, laptop (used) -1, cosmetic -1, guitar’s amplifier -1, and etc.)
Висловлюємо надію на продовження успішної співпраці на благо наших спільних інтересів, а також на подальше поліпшення якісних показників спільної роботи.
Спасибі за розуміння.
Уже год в описании посылки тупо копирую инвойс, вопросов не возникало. А теперь порядок наводят. Так что не повторяйте моих ошибок, декларируйте красиво,и сотрудникам МИста приятно будет
Светланка26, попробуйте написати в УСПС - спитати, чи міняли вони трек-номер при передачі з Федексу до них.
Я в подібній ситуації писала - відповіли, що номер не мінявся.
А через 3 тижні знайшлася моя посилка - і просканувалася під своїм нормальним номером - просто десь на Місті її пропустили при першому скануванні.
Ну если так то да.я пересылала, писала women bujy
кто вскрывает?
больше интересовали именно "хорошие", а ни "посредники"да тут на форуме полно сидит таких, зайдите в спец раздел.
Там вот выше алексей писал тоже
ведь есть вес посылки указанный UPS.
У Мист же коммерческий адрес?
нет слов, одни выражения(((( 2014 был отправлен на четыре дня раньше... может сегодня еще зайдет....А где же 2014?
Так ж тепер будуть питати, куди подівся
Ну як в анекдоті - заведіть козу, продайте козу
ППЦ! где 2000? я думал что контейнер с таким номером они будут с транспорантами, феерверком и голыми девочками ввозить в Укранину, а выходит наоборот. Может у них "проблема Y2K" и база легла изза этого контейнера и они решили его сжечь?
Уважаемые, форумчане, подскажите как часто или с какой периодичностью отправляется МОРЕ на Украину?