Вряд ли
Мне Картерс только в пакетах приходил. Даже огромный осылки по 5 кг - все было в пакетах.
і в мене. я дві4і говорила з міsт америка і один раз мав бути контейнер 24/25 квітня, другий раз обіцяли на 26 -100%. а його до і не видать..у кого нибудь принят хаб 2000???
у меня такое чувство, что они приврали. чтоб не звонили больше.
В мене була схожа ситуація з Сієррою. Магазин відправив, я не отримала. На Міст писала, відповіді так і не отримала, речей також. Вирішила просто віднести до непередбачуванних збитків, добре що речі були недорогі, бо щось довести не можна.Отримав сьогодні 1832, є недостача
Замовлення з Амазона мало бути в одній коробці, але чомусь розділили на дві. (1 велика і друга мала на 2 позиції ) В малі коробці був тонометр і рубашка. На "Місті" запакували в 1 ящик і відправили. Коли отримав і розпакував недорахувався рубашки тієї що йшла з тонометром.
Що в такому випадку підкажете робити? писати на Амазон що вони не додали(хоча як таке може бути, бо відправили вони лише 2 позиції під 1-им трек №, якби 20 речей, то могли б і щось не поставити...ну це так думки в слух)
Чи писати на Міст? щось я не вірю що можна буде щось доказати, якщо це вони прикарманили...напишуть, "що прийшло, те і упакували".
Хтось стикався з такою ситуацією, дайте пораду Дякую, якщо хтось допоможе!
идея хорошая, но прецедентов не было
Вы имеете ввиду таможню? ММПО?не дай Б-г не изменился в обратную сторону от филии (я даже писАть это слово не хочу, чтобы не шевелить пространство!!!)
Я лично видел как вскрывает таможня выборочно багаж на самолет в США (случайно оказался в нужном месте в нужное время). Уж поверьте, зрелище печальное. Похуже наверное всех видео с почты России.Вообще-то какой смысл вскрывать все посылки для контроля содержимого?
гм...мне сегодня сказали, что ожидается со дня на день на горячей линии росана. я уже тоже про море подумала. но ведь инвойс оплачен, как авиа!
извините, если подобные вопросы не в тему... тогда удалю пост.
в общем, пришла посылка на Мист, вес - 8 фунтов. но инвойс Мист мне выставил на 10 фунтов! что делать в таком случае?..
да всегда у меня посылки в течении дня проходили таможню, и примерно в 22 отгружали уже на склад в Киев. А сейчас не так... и как раз же номер лота на ебее не указал в описании... посылка менее 300$ даже, но это видимо, теперь придётся еще подтверждать. всё когда-нибудь бывает в первый раз.
Львів'яни! Як ви додзвонюєтесь на Росан? Номер гарячої лінії взагалі зривається - таке враження, що він неробочий. А з двох львівських телефонів довідкової служби в одному включається постійно факс, а інший тупо зривається