Я разъяснил и прояснил ситуацию по факту и с юридической стороны, что и как Вы лично будете делать дальше, это Ваша личная забота, но для того чтобы писать жалобу нужно как минимум писать без ошибок.
"У меня в посилке нету ничего не законного" это ж не проблема - читаем п.40 Правил надання послуг поштового звязку (постанова КМУ від 05.03.2009р. №270)
"Упаковка поштового відправлення обирається відправником залежно від форми та характеру вкладення, виду поштового відправлення з урахуванням часу на пересилання, інших умов пересилання........Упаковка повинна забезпечувати схоронність вкладення...." Другими словами Вы, МарияФ83, можете получить свою посылку, только радости Вы от этого не почувствуете, потому что вложимое будет повреждено (посылка может упасть, попасть под колесо или транспортер...)но Вам скажут что такая пришла, при этом вся вина будет списана на отправителя, потому что "Упаковка поштового відправлення обирається відправником, упаковка повинна забезпечувати схоронність вкладення".
Що ви маєте наувазі "как минимум писать без ошибок"...У мене на комп"ютері немає російської мови. Я так розумію ви маєте якесь відношення до Укрпошти?
Не старайтеся нас переконати, що ми не маємо прав. Це не так. Я не маю зараз часу ознайомлюватися з усіма нормативними документами, але якщо буде потреба, то ми це вирішимо, і правда буде на нашій стороні повірте. Я не один раз мала справи з Укрпоштою і можу вам сказати, що як і всі державні установи вони працюють припогано, але декілька скарг вирішили всі проблеми і наданий момент я повністю задоволена з роботою працівників нашого відділення укрпошти.
Це з вашої постанови:
"127. Користувач послуг поштового зв'язку має право:
на одержання інформації про порядок і строк надання послуг поштового зв'язку...128. Заява не розглядається у разі, коли:
заявник не є ні відправником, ні адресатом, ні уповноваженою ними особою;
минув встановлений для прийняття заяв строк.
Про причини відмови у розгляді заяви заявнику у письмовій формі надається обґрунтована відповідь. Одночасно повертаються подані ним документи."
Тобто якщо я адресат, то маю право на написання заяви....
"108. Поштові відправлення з позначкою "З описом"
та поштові відправлення, щодо яких складено відповідний акт, розкриваються працівником поштового зв'язку у присутності одержувача на його вимогу.
У разі коли під час розкриття таких поштових відправлень нестачу, пошкодження, зіпсуття чи заміну вкладення не буде виявлено, видача їх проводиться в установленому порядку. У разі виявлення нестачі, заміни, повного або часткового пошкодження чи зіпсуття вкладення працівник поштового зв'язку складає акт у трьох примірниках, який підписується ним, керівником об'єкта поштового зв'язку і одержувачем. Один примірник акта видається одержувачу."
МарияФ83 добавил 27.12.2012 в 20:18
"Другими словами Вы, МарияФ83, можете получить свою посылку, только радости Вы от этого не почувствуете, потому что вложимое будет повреждено (посылка может упасть, попасть под колесо или транспортер...)но Вам скажут что такая пришла, при этом вся вина будет списана на отправителя, потому что "Упаковка поштового відправлення обирається відправником, упаковка повинна забезпечувати схоронність вкладення"
За такі речі укрпошта буде нести відповідальність згідно "Про затвердження Правил виплати підприємствами поштового зв"язку всіх форм власності України відшкодування за втрату, крадіжку або пошкодження міжнародних поштових відправлень і посилок"
МІНІСТЕРСТВО ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 196 від 20.12.95
А ще ознайомтеся з цим "http://poshta.kiev.ua/nishop.php?act=m3"