А вони дивляться по імені отримувача в базі чи шукають посилку з іменем, як "загублену" на складі? блін, перша запара за два роки((((
Я точно не знаю - але якщо посилка вже якийсь час лежить в них на складі - то в якийсь момент вони можуть озвучити, що є "безхозна" посилка на Ваше ім"я. Але за скільки часу вони можуть це сказати - не знаю...
може ще спробувати написати в USPS? вони часом не можуть подивитись чи змінювався трек?
При зміні треку це швидше всього нічого не дасть. Якщо трек мінявся - то він мінявся ще на етапі відправки посилки. Іншими словами - найбільш ймовірний розвиток подій такий: продавець дав на УСПС запит, що буде відправляти пакет - і отримав електронний трек. А потім продавець пішов, віддав посилку, і тій посилці присвоїли інший трек. В такому випадку просто не буде ніякого видимого зв"язку з першим запитом, який можна відслідкувати.
А от якщо є затримка з оновленням даних в трекалці, тоді, можливо, звернення до УСПС щось і дасть. Я за останні 2 тижні двічі зверталася до них з такою проблемою (посилка застрягала на проміжному пункті), і обидва рази через день все виправлялося. Можливо, співпадіння, а можливо, і допомогло звернення
Але, ІМХО, якщо сьогодні посилка не засвітиться в Нью-Джерсі, то в Вас таки з 90% ймовірності нюанси з треком. Тому що 2-дні-Пріоріті УСПС реально розглядає з найвищим пріоритетом. І якщо нема форс-мажорів, то такі посилки доставляють вчасно.
Якщо продавець Топ Рейтед Плюс, то варіант, що він так і не відправив пакет, думаю, теж можна виключити.