Ну тут явно ВОНО, іншим словом і не назвеш...так ОНО пожаловалось админу и мне еще замечание впаяли. типа за флуд. Это был вообще финиш.
у меня идет морем посуда! приедет расскажу)
мне вернули,но был серьезный брак-дырка в сапоге,возвращали долго и тяжело,мусолили долго этот вопросесли выгодно возвращайте, если нет - пробуйте продать тут.
ни разу не слышала о том, что бы они просто возвращали деньги и дарили обувь. всегда нужно вернуть не подошедшее. Разве что если там брак какой-то серьезный.
Ziaja добавил 03-07-2013 в 10:44 PM
вообще последнее время 6 pm отжигает, очень много ошибок
2801, судячи з кількості постів в темі загублених речей - таке буває...
В мене була ситуація, що помилково на Місті мій пакет спакували іншому клієнту - але на самому Місті і розібралися, кому саме відправили, і потім той клієнт мені Новою Поштою переслав.
Але ситуація, що інша людина додала Ваш трек - це ще окремий випадок. Зазвичай, таке буває, якщо посилка йде мультитреком (не пробували дивитися, скільки пакетів під тим трек-номером в трекалці?). Якщо це мультитрек - то такі випадки непоодинокі - по незнанню людина вбиває собі в кабінет всі трек-номери, які світяться в трекалці, а насправді її пакунок тільки 1.
Просіть на Місті, щоб вияснили, кому відправили Ваш пакунок, хай зв"яжуться з тим клієнтом і організують відправку до Вас (правда, доведеться доплатити за доставку по Україні - зате за вагу вже заплатив інший клієнт - сам винен, уважним треба бути...). Або хай дадуть Вам контакти того клієнта. Мені не схотіли дати адресу того іншого клієнта, самі все організовували - а Вам може зараз і дадуть.
Перед покупкой искала инфу и вычитала, что у кого-то уже получалось аэро покупать нашими картами через палку.
Сегодня уже 8 мая, а заказ так и не пришел. Трек-номера нет ни в аккаунте, ни почте.
Реально ли что заказ так долго идет?
Я был не прав?Светланка26, Anna83, Ziaja, Cez,
Для тех кому "небезразличны" карточки Приват банка.
Тарифы (смотреть миниатюрку)
Вот посмотрите как он СВЯЗАН :Посмотрела, что у http://shopsnowbirdski.com тел 847-573-1380.