В мене теж з Delivery Confirmation та, що загублена - але на Місті кажуть, що то нічого не значить, бо в систему в себе вони могли вбити, що завгодно, а насправді доставити сусіду, або взагалі загубити в себе в відділенні. Бо УСПС приїжджає - скидує пару сот посилок - і їде. Без підписів, і навіть без перевірки кількості привезених пакетів.Совсем недавно была такая же ситуация, но была доставлена USPS с Delivery Confirmation, что как бы несколько упрощало ситуацию.
№ контейнера 1862
Етапи відвантаження
Розташування Дата Час Статус
Міст Америка 2013.07.02 Відправлено з США
ММПО 2013.07.08 11:23:44 прийнято HUB Україна
питайте в лесі номер файлу, що відсилають в росан, де внесені дані про вашу посилку. дзвоніть на гарячу лінію і кажіть, що в тако-му то файлі є дані, що посилка проплачена. процес піде значношвидше!Помогите плиз, что делать если статус моей посылки остановлися на "прийнято HUB Україна" так как посылка была неоплаченная, я два дня назад оплатила, но статус не меняется, мне нужно звонить куда-то или еще подождать?
Зараннее спасибо))
Не повинні, мені недавно безтрековий вислали - три місяці в них провалявсяСподіваюся, плату за збереження не нарахують в такій ситуації...
Антін - українське ім’ я (часто зустрічається в літературі). напевно аналог російського Антон.Кстати, расписался за трек некий Antin. Это фамилия такая, или влияние Азiрова?
И мы все знаем, что плата за хранение есть. И если сроки нарушены, то платить ее надо. Вы же в магазине продукты не просите вам бесплатно отдать, потому что у вас объективные причины. И за аренду квартиры/машины вовремя заплатите.
А здесь почему то усиленно создается иллюзия, что платеж этот несправедлив и можно его не платить
Доброе утро всем!Никто не знает,сегодня оболонский склад работает,чтоб забрать самостоятельно ( после отпуска)?
Что за бред с этим треканьем - исчезла строка "прийнято филией", а "прийнято ММПО" сменилось на "обробка на ММПО". Кто-то знает, что это за глюки?