vikkimng добавил 05.07.2011 в 14:22
СветЛанна, так на то снайперы и продаются, чтобы их не ловили)))
Ваш клиппер я оплатила вчера кстати. Как продавец отправит, я вам просигналю
А, понятно...
Викуль, тёмная я!
не знаю, как они работают, думала, просто ставки выстреливают, но вот что они могут даже и не сохраняться, это прикольно!
Кстати, не доползли ли там мои денюжки?
Как-никак сутки прошли. вот данные забыла указать: 4000 через оператора отд 4582/0082 в 17:20 04/07.
Я вчера написала кстати, продавцу лота, но он мне не ответил, может потому, что это ведь ты лот выиграла!?
Можно написать ему в личку, пожалуйста:
Hello! Can you please inform me about voltage capability for this item ANDIS AGC2 22360- is it 110 or 220V? 50 or 60 Hz? And what 2 blades, please write them №.
Thank you very much.
мне просто нужно тогда еще конвектор напряжения прикупить.
А я вчера так долго сочиняла, писала цельный час, девчата прочитайте, посмеётесь надо мной, колотушкой
(не учла, что я то для него левый совсем человек, ещё и ответа жду...)
Hello, dear *****!
My name is Svetlana, I'm from Russia. I bought your item ANDIS AGC2 22360 + 2 BLADES.
Delivery will be to her friend, and she will forward me to Russia.
Can I ask questions? We have a network of different voltage, 220V-50Hz, I have to buy a Voltage Converter.
This machine operates from 110 V, so?- 50 Hz or 60 Hz? Read the box, please! And what kind of knives, write them №, the picture is not visible. You write that it is new, but the box is torn a little, can I be sure that it's all right?
I'm sorry that so many questions - I just buy the first time abroad, and on ebay I am also the first time ...
On your good reviews, I hope you never bring a girl!
We live in the boonies in the Ural Mountains, and I need it to cut the goats! )))
Please, tell me, where can I buy a Combs for Detachable Blades with with free shipping in the U.S.?
Many thanks from my heart!