Украина: таможня и почта

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Beautiful_Liar

Новичок
Шопоголик
17.02.2010
1 745
4 216
0
Киев
Надежда1980, по курсу нбу в момент подачи посылки на таможенное оформление. если обычной почтой или емс - доставку не считают, частные перевозчики - да, но это можно оспорить

amira7

Новичок
Шопоголик
13.07.2011
168
50
0
ODS-MSC
опытные шопоголики,нужна ваша помощь.
впервые самостоятельно заказываю товары, и теперь сижу вся на иголках.. посылки уже пришли на склад,где их консолидируют в одну коробку(большую,беру вес побольше). такая коробка будет считаться как одна посылка,или как много посылок? :169:

Harmony

Новичок
Шопоголик
22.11.2012
3
0
0
Донецк
Звезда,
Спасибо, за Ваш ответ.
Если у Вас есть возможность и желание помочь напишите мне пожалуйста на e-mail zaok78собачкаmail.ru. У меня сейчас нет возможности писать ЛС на форуме, а мне очень нужна помощь.

Lenuha

Новичок
Шопоголик
29.10.2012
22
0
0
украина
Lenuha, Сначала импорт, потом таможня. потом выход из таможни на почту.
Все действия регистрируется по трек номеру и забиваются в данные службы которой перевозится посылка. будь то почта , юпс или дчл.

Маничка добавил 10.12.2012 в 23:56

может и 10 дней быть. тем более в этот период . волноваться не стоит. если нет никаких плохих записей)
я на укрпочте видела только 3 варианта "зарегестрирована ....находится на 2 складе"после этого"передана на таможню" и потом "находится на 3 складе" все !!! ...я уже переживаю не могу...с 18 ноября кроме статуса экспорт на почте испании,больше нигде...ничего....(((

Цвета

Душа компании
Шопоголик
23.02.2011
80
265
53
Луганск, Украина
да, читаю соседнюю темку -знаю, что не одна с экспортом от 30.11.... ох, лучше б она уже на почте России объявилась, а не так, как у меня -полная неизвестность. Может кто знает, если не через Россию идет, через какую страну еще может идти? хочу попробовать поискать там...

Moda.ua

Новичок
Шопоголик
03.03.2011
3 496
1 474
0
UA
olyalife, я знаю случаи когда можно доказать, но это много заморочек.
и смотря чем вам посылка идет.

xantamantanta

Новичок
Шопоголик
24.01.2011
372
655
0
35
Украина
да я согласна с вами(эххх что же делать....

xantamantanta добавил 03.03.2012 в 12:01
ну что то не радует меня экспорт 24.02 а предположительный импорт 31.03

xantamantanta добавил 03.03.2012 в 12:01
такого за 2 года у меня еще не было

Последнее редактирование:

Kiev

Новичок
Шопоголик
21.09.2011
62
13
0
Kiev
Действительно посылки стояли по 10 дней на таможне , тоже точный месяц не помню но такое было в прошлом году, даже помню одна вообще 14 дней валялась.

VoodooSV

Новичок
Шопоголик
07.12.2009
794
324
0
Donetsk, UA
natkiev,
Все-таки, скорее всего, они были отправлены одновременно:
Таким чином, при митному оформленні товарів, що безпосередньо ввозяться громадянами в супроводжуваному, несупроводжуваному багажі, пересилаються в міжнародних поштових відправленнях, які надходять в Україну в одній депеші від одного відправника на адресу одного одержувача (незалежно від кількості відправлень), або у міжнародних експрес-відправленнях, сумарна митна вартість яких не перевищує 200 євро, а загальна вага не перевищує 50 кг – податки та збори не нараховуються.

Депеша
Депеша - ємність чи декілька ємностей з міжнародними поштовими відправленнями, періодичними виданнями чи порожніми ємностями або група поштових відправлень, не запакованих у поштову тару, що відправляються одночасно з місця міжнародного поштового обміну однієї країни до відповідного місця міжнародного поштового обміну іншої країни за однією письмовою картою CN 31 чи CN 32 або посилковою картою CP 87.
ЗАКОН УКРАЇНИ Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України (ст.1) м.Київ, 13 вересня 2001 року N 2681-ІІІ ( Введено згідно із Законом N 272-VІ від 15.04.2008 )

Депеша - мішок або декілька мішків з письмовою кореспонденцією, газетами, поштою у великій кількості, дрібними пакетами, відправленнями з оголошеною цінністю, посилками (або група посилок, не запакована в поштову тару), відправленнями прискореної пошти з позначкою EMS і порожніми мішками, які відправляються водночас з місця міжнародного поштового обміну однієї країни до іншої згідно з планом направлення міжнародної пошти та планом направлення пошти EMS за однією письмовою картою CN 31, CN 32 або посилковою картою CP 86, CP 87.
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ УКРАЇНИ НАКАЗ Про затвердження Положення про митний контроль та митне оформлення міжнародних поштових відправлень (Положення, п.1) N 680/108 від 27.10.99 м.Київ (див. текст) ( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Держмитслужби N 67/26 від 04.02.2002 )

Депеша - пошта (мішок або декілька мішків з письмовою кореспонденцією, періодичними друкованими виданнями, поштою у великій кількості, дрібними пакетами, відправленнями з оголошеною цінністю, посилками і порожніми мішками (або група посилок, не запакованих у поштову тару), що відправляються водночас з місця міжнародного поштового обміну однієї країни до відповідного зарубіжного місця міжнародного поштового обміну іншої країни згідно з Керівництвом з направлення міжнародної пошти за однією письмовою картою CN 31 чи CN 32 або посилковою картою CP 86 чи CP 87.
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ УКРАЇНИ ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ НАКАЗ Про затвердження Правил обробки та відправки міжнародної пошти в місцях міжнародного поштового обміну України (Правила, п.1) N 165/626 від 07.11.2000 м.Київ

Депеша - пошта (мішок або декілька мішків з письмовою кореспонденцією, періодичними виданнями, поштою у великій кількості, дрібними пакетами, відправленнями з оголошеною цінністю, посилками і порожніми мішками /або група посилок, не запакованих у поштову тару/), що відправляються водночас з місця міжнародного поштового обміну однієї країни до відповідного зарубіжного місця міжнародного поштового обміну іншої країни згідно з Керівництвом з направлення міжнародної пошти за однією письмовою картою CN 31 чи CN 32 або посилковою картою CP 86 чи CP 87.
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ УКРАЇНИ ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ НАКАЗ Про затвердження Правил приймання та відправляння міжнародної пошти пунктами міжнародного поштового обміну (Правила, розд.1) N 235/688 від 10.12.2002

Депеша - пошта (мішок або декілька мішків з письмовою кореспонденцією, періодичними друкованими виданнями, поштою у великій кількості, дрібними пакетами, відправленнями з оголошеною цінністю, посилками і порожніми мішками (або група посилок, не запакованих у поштову тару)), що відправляються водночас з місця міжнародного поштового обміну однієї країни до відповідного зарубіжного місця міжнародного поштового обміну іншої країни згідно з Керівництвом з направлення міжнародної пошти за однією письмовою картою CN 31 чи CN 32 або посилковою картою CP 86 чи CP 87.
ЧОПСЬКА МИТНИЦЯ Н А К А З Про затвердження Технологічної схеми (Технологічна схема, розд.1) 15.03.2001 N 107
http://zakon.nau.ua/doc/?uid=1078.3096.0

• Like
Реакции: Yuliadnepr

Татияна

Активный пользователь
Шопоголик
05.12.2010
163
168
43
Украина
Подскажите, можно заказать термальную воду в аэрозоле, пропустит таможня?

silina-anuta

Новичок
Шопоголик
12.09.2010
651
2 025
0
Донецк
Может припугнули? У меня было до НГ, что посылка 10 дней была на таможне и как мне там объяснили, что некоторые посылки просвечивают, а некоторые вскрывают и на вскрытие своя очередь. Пришла потом посылка нормально.

МАСЯНЬКА

Новичок
Шопоголик
15.11.2009
236
54
0
Крым
может непонятно спрашиваю..
откуда на Мист отправлять? прям с магазина или с Шипито?
и нужно ли в Мисте регистрироваться или еще что-то для сотрудничества?

На сколько я знаю, Шипито Мистом не отправляет

МАСЯНЬКА добавил 18.10.2010 в 14:42
Это посредники вам могут отправить Мистом, и то не все с ними работают, кажется.

Последнее редактирование:

Rybin666

Новичок
Шопоголик
26.11.2010
1 183
362
0
33
Житомир
Что делать ЕМС идет больше месяца, 2 страницы назад я описывал ситуацию

Канфета, какой диспут? как и где его открывать у меня 2 посылки 1 импорт 9го 2я 10го декабря((((

pamidoroff

Новичок
Шопоголик
13.11.2010
95
15
0
Donetsk, Ukraine
У меня с первого мая посылка застряла на таможне :(

неоднократно сталкивался с таким:

трекинг юспс:
Saturday, May 5, 2012 10:02 AM
CUSTOMS CLEARANCE PROCESSING COMPLETE
Tuesday, May 1, 2012 11:22 AM
CUSTOMS CLEARANCE
Tuesday, May 1, 2012 8:03 AM
PROCESSED THROUGH SORT FACILITY

но трекинг емс:
Your item arrived on 01 May 2012 at 08:03:24 to the Processing Center KYIV EMS. At 11:22:23 01 May 2012 the item was forwarded for customs control performance.
01 May 2012 Customs clearance was completed and the item was passed for conveyance and delivery to an addressee.

посылку еще не принесли.

Yuliadnepr

Новичок
Шопоголик
Yuliadnepr, а чем едет, ЕМС или простая почта? Если ЕМС, то можно позвонить к операторам и девочки вам скажут точно, куда она едет

Если поедет сначала не туда, а адрес на ней ваш все таки, то вернется, у меня так посылка почему-то поехала в Россию (не из Китая ехала :) ), побыла там три дня и прилетела на Украину :)

едет почтой обычной,но с треком:(
ладно,буду ждать,надеюсь когда-нибудь получу её:ag:

спасибо за помощь:ax::aj:

Антучка

Новичок
Шопоголик
28.07.2011
235
297
0
Краснодар
На таможне уже завал. Прорвалась 24.02 одна от 15.02. До сих пор на таможне (4 дня). Там всего 4 пары обуви, сумма 100 дол. Что можно так долго проверять, даже не могу уже придумать...

MarishaNew

Новичок
Шопоголик
27.01.2010
410
518
0
СНГ
BKat, у меня выбиравет"Відправлення за номером CP223949964CN знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 04.05.2011 в об’єкті поштового зв’язку Одеса ЦОП ДОП обмін Одеса область роб з індексом 65926." На почте сказали, не знаем, ждите!
да, знаю, что через Москву, мне не повезло, но если я ее получу, это будет просто чудо!
Чем отправляли, честно говоря, и не знаю!

• Like
Реакции: BKat
Статус
Закрыто для дальнейших ответов.