Amalasunta, Олечка, как мне объясняли, то в течение 3-х дней обналичивают гугл-чеки, а у нас не гугл чеки, поэтому так долго. Но, пообещали. что этот вопрос по срокам на обсуждении у руководства
мляяяяяяяяяяя, я злооооооооооооооойДА ЗДРАВСТВУЕТ ФЛУУУДД !!!
Скажіть пліз я завжди вказую білінг міста.. звичайно знаю що дурбецл і треба вказувати привату, так от люди підкиньте який білінг треба вказувати на приватівську карту??
Ну бачите, а в мене прямо протилежна картина. Спочатку штук 5 замовляла в США на Міст, щоб потім форварднути в Україну, то отримала тільки 2 з них. Проблема найбільша була в тому, що китайці дають такі треки, що в США не трекаються, або взагалі треків не дають. Тому мені важко сказати, чи завалялося на складі Міста чи не дійшло до них. А ті, що слала потім вже напряму - теж штук 5-6 було, то тільки 1 до мене не дійшла посилка взагалі, а всі інші приходили швидко. Одна взагалі прийшла десь менше, ніж за 2 тижні - я аж здивувалася, що ж то за посилка чекає мене на пошті, бо моїх розрахунках я ще тижні 2 мала чекати.Ой, Надійко, не скажіть!! Я от, наприклад, замовила була чай з Аліекспресу напряму в Україну. Купувала в двох продавців. то вислали двома посилками. Отримала одну..І то - через 2 місяці.
Цього разу замовила чай з Китаю через МІСТ)) Результат - через тиждень посилка вже була на МІСТі. Зараз летить до мене.
khrystyna, офигеть! Ничего же себе, кто-то подсуетился![]()
Оксанюша, на сефоре есть амазон чекаут.
Vsesvit, на шип со всех магазинов суммируется, а код можно только 1
у меня тоже шок! + сегодня в привате сообщили, что теперь через приват 24 можно купить (читай перевести на виртуалку) 500 долларов в день.
Вот такие пироги. Одни покращення.
Так, як вони рахують - то тільки піде 7-й робочий день від оформлення заказу.
А вони клятвенно завіряють, що в 9 днів - завжди вкладаються.
Тому сьогодні-завтра вже б повинні були відправити - але можна їм написати-нагадати. Хоч, 99.9%, що прийде стандартна відповідь - дякуємо за замовлення, воно в процесі обробки, якщо Ви не отримаєте Ваші речі за 7-9 робочих днів від дати заказу - повідомте нам...
Нормально работают, не соглашусь с Вами. Просто для бесплатной доставки (а мы же 7 баксов не хотим переплачивать) у них 9 (кажись) рабочих дней. Они могут и 8 дней собирать, а потом доедет за сутки до Миста.
Спасибо огромное. Вечером детвору уложу и буду блокировать карту. Еще раз спасибо.Я б Вам радила взагалі ту карту заблокувати, з якої у вас гроші списували. В мене тиждень назад була неприємна ситуація з картою, і саме після невдалого замовленя на Рулала. Десь через добу (вночі) з карти списали приблизно таку ж суму, на яку я хотіла зробити замовлення на цьому сайті. Я грішним ділом подумала на них і написала їм кляузу, щоб повернули гроші, Вони оперативно відповіли, що вибачте, але ми гроші не списували. Пішла в банк за випискою і "припухла" - гроші списані в славетному місті Дніпропетровськ через систему лікпей в національній валюті (а не в доларах), мало того - шахраї вже встигли привязати мою картку до свого мобільного телефону. Картку відразу з блоканула, бо вона в мене привязана до зарплатного рахунку. А невинуватий Рулала вчора прислав мені 20 дол. кредиту в подарунокВчора ж купувала в них приватівською віртуалкою чобітки (на рахунку біла чітко тільки сума покупки), гроші списали, сьогодні пакунок відправили і другий раз гроші не просили
Мені здається, що на Рулала якась "дірка" в системі захисту, хакери легенько зчитують інформацію про карти