http://5.ua/newsline/234/0/101753/
При этом не понятно какой сейчас все-таки статус спортивного питания
Если таможня сейчас действительно оставит нас в покое (ждем официального ихнего заявления), я бы лично закупился бы на полгода вперед - сейчас была оглазка, чуть позже могут принять и закон какой-то новый и всё что угодно.
Держмитслужба відкликала листа, який забороняв ввезення до України посилок з харчовими біодобавками.
Таке послаблення митники ухвалили, коли отримали роз’яснювального листа із Міністерства охорони здоров’я. Лікарі наголосили: біодобавки - це харчові продукти. Нагадаємо, днями батьки дітей, хворих на розлади системи травлення, звернулися до Президента та прем’єра із проханням втрутитися у ситуацію. Харчові біодобавки, які не виробляють в Україні, їм потрібні для підтримки здоров’я дітей. Через зміни у Митному кодексі, від початку року посилки із замовленими біодобавками не пропускали на кордоні.
При этом не понятно какой сейчас все-таки статус спортивного питания
Если таможня сейчас действительно оставит нас в покое (ждем официального ихнего заявления), я бы лично закупился бы на полгода вперед - сейчас была оглазка, чуть позже могут принять и закон какой-то новый и всё что угодно.