Добрый день, кто что скажет по этому поводу?
http://minfin.com.ua/2014/01/21/944924/
А тут уже нечего говорить. Запрещаем и контролируем все. Интернет, пересылки, собрания, передвижения.
Уверенно строится полицейское государство.
Добрый день, кто что скажет по этому поводу?
http://minfin.com.ua/2014/01/21/944924/
У меня moo.
И с чего вы взяли, что оно вылетело?)
Ведь на мисте не трекается со статусом "Отправлено с США".
Дозвонилась в мист, сказали, что оооочень большой объем посылок по 1500 заявок в день, не успевают, но уже подтягивают хвосты и возможно будет дополнительная отправка в четверг и возможно будет раньше той, которая была в пятницу, просят "понять и простить"
Та не завжди получається так - якщо треба консолідувати 3 картонні коробки, то тільки уявіть, якого розміру буде загальна коробка, скільки туди допакують пінопласту чи американського повітря, і скільки доведеться заплатити за об"ємну вагу...
Ще тут запитаю:
Попробувала при оформленні замовлення додати клієнтський номер до адреси містівської у полі Address2 таким чином, щоб там вийшло "Meest-America, Inc, 00ХХХХ", а мені номер чомусь затер попередній напис "Meest-America, Inc", тобто тепер адреса доставки виглядає як:
641 Dowd Ave
00ХХХХ
Elizabeth, NJ 07201-2116
(800) 288-9949
Дійде пакунок за такою адресою, чи треба пробувати зв"язуватися з магазином і міняти адресу?
Дякую за поради
А по треку USPS что показывавет: доставлено ?
Уважаемые форумчане, так какой доставкой сделать заказ в Россию на сегодняшний день?
Заранее спасибо за ответ
Кур"єр сьогодні посилку з 2165 привіз - казав, ДУЖЕ багато посилок зараз розвозять... Ледве справляються.
я платила и очень надеялась, что мою карту сохранит, а фигли, нужно все данные каждый раз вбивать. геморноА как на счет оплаты, кто-нибудь платил уже по новой схеме?
Ні, то я не так прочитала, забираю свої слова назад))))Часто буває, що посилка пропускає відправку. Тому з декларуванням наступної варто почекати, поки таки відправлять попередню.
Але якщо вже пише, що посилка відправлена в одному контейнері, то не так часто ж буває, що вона по факту в іншому. Чи часто? Бо судячи з відгуків тут в темі, то я можу за весь час (ну нехай за останній рік ) пригадати не більш як десяток таких випадків...
Puhnata, тоже жду сегодня-завтра (надеюсь)
1910
Етапи відвантаження
Розташування Дата Час Статус
Міст Америка 2013.10.04 Відправлено з США
ММПО 2013.10.10 10:50:35 прийнято HUB Україна
Добрый день, подскажите пожалуйста.
Не могу добавить в кабинет посылку, трекинговый номер с буквами, пишет что можно добавлять только без букв, как быть?